Klaus Iohannis, răspuns suprinzător! Ce soluție are pentru sutele de mii de copii care nu au acces nici la internet și nici la o tabletă

de Gabriel Dano    |    05 Aug 2020   •   19:20
 Klaus Iohannis, răspuns suprinzător! Ce soluție are pentru sutele de mii de copii care nu au acces nici la internet și nici la o tabletă Hepta

Klaus Iohannis a fost întrebat, miercuri, de reporterul Antena 3, ce soluție va exista pentru sutele de mii de copii din România care nu au acces nici la internet și nici posibilități financiare pentru o tabletă ca să poată învăța online dacă un eventual număr mare de cazuri de infecție cu coronavirus nu va permite redeschiderea școlilor.

"Guvernul și în special ministerul de resort, Ministerul Educației și Cercetării, lucrează cu viteză maximă la rezolvarea acestor chestiuni. Sunt convins că ele se vor rezolva", a spus Klaus Iohannis.

Șeful statului spune că cei care nu știu să folosească un computer sau o tabletă vor fi învățați foarte repede de către învățători sau profesori. Iohannis a afirmat însă că generația tânără nu are probleme în a folosi noile tehnologii.

Iohannis: Generația tânără folosește cu foarte multă îndemânare instrumentele noi

"În fiecare școală se vor lua măsurile care se impun, dar din câte am observat, generația tânără folosește cu foarte multă îndemânare aceste instrumente noi și acolo unde totuși nu există această pricepere sunt convins că învățătorii, profesorii îi vor învăța foarte repede pe copii cum să ajungă acolo la lecția online".

 

ExitPOLL
x close