x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX

Fii alături de noi!

Ludovic Orban, candidatul PNL la Primăria Capitalei: Traian Băsescu, cel mai bun primar pe care l-a avut Bucureştiul

de A.M.P   •   24 Feb 2016   •   00:20
Ludovic Orban, candidatul PNL la Primăria Capitalei: Traian Băsescu, cel mai bun primar pe care l-a avut Bucureştiul 482
Foto: Agerpres
Candidatul PNL la Primăria Capitalei Ludovic Orban a declarat, marţi, că obiectivul său este să câştige cu un scor de peste 40%, afirmând că-l interesează mai puţin cine este contracandidatul PSD, misiunea sa fiind aceea de a convinge întregul electorat de dreapta că el este cel mai potrivit.

„Obiectivul meu este să câştig Primăria Capitalei cu un scor de peste 40%”, a declarat candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban la un post TV, potrivit Mediafax.

Orban a afirmat că situaţia în care se află Capitala este "critică", principalele probleme fiind infrastructura, traficul, poluarea şi calitatea proastă a seviciilor.

Întrebat dacă senatorul PSD Gabriela Firea este un contracandidat puternic în cursa pentru Primăria Bucureşti, Ludovic Orban a refuzat să comenteze, afirmând că dacă vor avea o confruntare îi va spune în faţă ce are de spus şi că îl interesează mai puţin cine este candidatul PSD.

El a comentat afirmaţia potrivit căreia dacă va fi învins de Gabriela Firea va fi "pierdut", afirmând că "este greu de ucis" şi că va câştiga cursa pentru Primăria Generală.

”Traian Băsescu, cel mai bun primar pe care l-a avut Capitala”

"Nu ştiu dacă (Traian Băsescu-n.r.) va intra (în competiţia electorală-n.r.). Ca fost preşedinte să candidezi la Primăria Capitalei ştiind că nu ai nici un fel de şansă mi se pare complet sub demnitatea poziţiei pe care ai ocupat-o şi nu ar arăta decât că în spatele unei candidaturi atât de disperate stă un calcul care nu face bine decât PSD", a declarat Ludovic Orban, solicitat să comenteze o posibilă candidatură a lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei.

Ludovic Orban a afirmat, însă, că Traian Băsescu este cel mai bun primar pe care l-a avut Capitala, afirmând că în timpul mandatului său a încercat "să pună în practică un program coerent".
poza

Actualitate

Făcea asta în fiecare dimineață. Femeia a ajuns în stare critică la un spital din Iași

O femeie se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost transportata in stare foarte grava la spital. Medicii sunt sceptici in privinta sanselor sale de supravietuire si spun că, si daca va scapa cu viata, va ramane cu...

25 Oct 2016  •  00:28

poza

Show

O mai stii pe Mona Nicolici? Cum arata fosta prezentatoare la 10 ani de cand s-a retras din televiziune 

Prezentatoarea TV Mona Nicolici a parasit lumea televiziunii in urma cu 10 ani.  Fosta vedeta TV lucreaza acum pentru o mare companie si coordoneaza mai multe proiecte sociale derulate si finantate de...

24 Oct 2016  •  14:04

sati