Marcel Ciolacu, reacție dură după conferința lui Iohannis: Ați schimbat haina de președinte cu uniforma electorală de agent-șef al PNL

de Gabriel Dano    |    23 Sep 2020   •   20:15
Marcel Ciolacu, reacție dură după conferința lui Iohannis: Ați schimbat haina de președinte cu uniforma electorală de agent-șef al PNL

Marcel Ciolacu a reacționat dur după cele mai nou atacuri lansate de Klaus Iohannis la adresa PSD, în cadrul conferinței de presă organizate miercuri la Palatul Cotroceni. Liderul social-democraților afirmă că președintele s-a transformat într-un agent electoral al PNL.

Constat cu tristețe, domnule Iohannis, că ați schimbat DEFINITIV haina de Președinte al României cu UNFORMA ELECTORALĂ de Agent-Șef al #PNL. Nu vă interesează #niveluldetrai al românilor, ci mai degrabă sărăcirea populației până în punctul în care singurii stăpâni ai țării vor fi doar marii îmbuibați de la PNL.

NU majorarea pensiilor conform LEGII, ci #austeritatea pe care o promovezi dumneata, domnule Iohannis, este de domeniul trecutului! Românii s-au săturat să audă că nu sunt bani și că e criză, dar să vadă că guvernarea liberală toacă banii țării pe mii de contracte supraevaluate.  

Tot de domeniul trecutului sunt și butaforiile la care participați, cu vizite pe la obiective de infrastructură gen cioturi de autostradă și linii ferate de 3 kilometri, în vreme ce execuția bugetului pe zona de #investiții abia atinge 40%!

Tot regimul vostru se clădește pe o continuă #contradicție între vorbe și fapte. Când ai mințit, domnule Iohannis? Când spuneai că nu vei ezita să introduci iar #stareadeurgență, dacă va crește numărul de cazuri sau acum, când negi realitatea, fix înainte de alegeri? La fel ai negat și înainte de prezidențiale că nu vei anula majorarea din Legea pensiilor și a văzut tot poporul cum, alături de Orban și gașca lui, i-ați mințit in față pe cei vârstnici, majoritatea cu pensii sub 2.000 de lei!

Când le spuneți, oare, adevărul românilor? Când Ministerul Educației transmite o circulară inspectoratelor școlare, decretând urgența trecerii la predarea online sau când negi senin acest scenariu? Când ministrul Sănătății vorbește degajat despre posibilitatea unui nou “lockdown” sau când revine și spune că nu îl ia în calcul?
Poporul român are o vorbă:  “Minciuna stă cu Rege la masă“! Azi, din păcate, Minciuna stă la Cotroceni și a devenit Președinte!", a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Constat cu tristețe, domnule Iohannis, că ați schimbat DEFINITIV haina de Președinte al României cu UNFORMA ELECTORALĂ...

Posted by Marcel Ciolacu on Wednesday, September 23, 2020
x close