Antena 3 CNN Politică Medicul Monica Pop: Este omul de care nu mai vreau să aud! Au murit oameni care puteau fi în viață! Dacă nu exista el...

Medicul Monica Pop: Este omul de care nu mai vreau să aud! Au murit oameni care puteau fi în viață! Dacă nu exista el...

Monica Pop răbufnește pe o rețea socială cu privire la Vlad Voiculescu. ”Acest fiu al unui informator (după propriile sale afirmații - tardive, bineînțeles), vrea funcții, vrea iar să își bată joc  de spitale! Doamne ferește! Sper sa nu mai trăim așa ceva NICIODATĂ!”

Medicul Monica Pop: Este omul de care nu mai vreau să aud! Au murit oameni care puteau fi în viață! Dacă nu exista el...
Sursa foto: Antena 3
de Laura Dinu    |    27 Sep 2020   •   17:15

”( NE -) omul de care nu vreau să mai aud: Vlad Vasile Voiculescu! NUUU! NICIODATĂ!

E cel care a interzis transplantul pulmonar, condamnând clar la moarte pacienții! Au murit oameni care puteau fi în viață acum! Dacă nu exista el! Vai de familiile lor!

După ce a dat Dumnezeu și a plecat de la Minister, chirurgii de la Spitalul Sfânta Maria au făcut 9 operații de transplant pulmonar, cu toți pacienții în viață, performanță mondială! Bravo pentru curajul și profesionalismul lor!

”Acest sinistru personaj, foarte înșelător, a făcut mult, mult rău medicinei românești...nu are egal!”

Păcălește ușor naivii și neinformații! Pare blând, dar în realitate... Acest fiu al unui informator (după propriile sale afirmații - tardive, bineînțeles), vrea funcții, vrea iar să își bată joc  de spitale! Doamne ferește! Sper sa nu mai trăim așa ceva NICIODATĂ!

Am făcut atâta bine în lumea asta, fără să cer nimic ! Acum atât doresc: să ne păzească Dumnezeu de asemenea persoane! Iar El (și toți ca el) să plătească pentru răul făcut!

Nici scuze nu a cerut, măcar familiilor distruse prin împiedicarea cu bună știință a actului medical care le-ar fi putut salva rudele dragi!!!!

Nici medicilor pe care i-a urât și oprimat cât a putut! Nouă, cu atât mai puțin!!! Cercetați!!!”, scrie Monica Pop pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Monica Pop
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close