Antena 3 CNN Politică Mihai Gâdea: Este o super bombă! Avocatul primarului Dan Tudorache: Nu mai putem face niciun demers!

Mihai Gâdea: Este o super bombă! Avocatul primarului Dan Tudorache: Nu mai putem face niciun demers!

Mihai Drăgan, avocatul primarului Dan Tudorache, a intrat în direct la Sinteza Zilei unde a declarat că acesta nu poate face niciun fel de contestație la numărătoarea voturilor, deoarece, în urma plângerii contracandidatului Clotilde Armand, procesele verbale au fost reținute, iar procuroarea refuză restituirea lor.

Mihai Gâdea: Este o super bombă! Avocatul primarului Dan Tudorache: Nu mai putem face niciun demers!
Sursa foto: foto: captura Antena 3
de Laura Dinu    |    29 Sep 2020   •   08:00

„Doamna Clotilde Armand se victimizează peste tot că a interceptat dumneai niște procese verbale. În fapt, acel domn cu procesele verbale era curierul care ducea procesele verbale ce aparțin PSD la sediu pentru formularea unei contestații, la ora 15. Contestație pe care înțelegeam s-o facem împotriva rezultatului alegerilor și modului în care au fost efectuate alegerile și numărate voturile”, a declarat Mihai Drăgan. 

”Cu rezultatele pe care le avem pe procesele verbale, primarul Tudorache astăzi avea un plus de 197 de voturi”

”În urma acelui scandal și a chemării poliției, procesele verbale au fost ridicate, noi nu le avem nici în copie. Termenul limită pentru contestație este ora 23:59, în seara aceasta. Doamna procuror de la Sectorul 1 refuză să ne restituie procesele verbale. Acum trei minute a dat dispoziție să se copieze 473 de procese verbale și să ni se dea aceste copii. Uitându-mă la ceas, îmi dau seama că mai sunt 20 de minute. Nu știm ce contestăm pentru că nu am avut aceste procese ca să le putem indica. Vom face o cerere la BEC ca să prelungească acest termen, având în vedere situația”, a mai precizat avocatul lui Tudorache. 

„Sunt la poliție, abia a venit ordonanța care să-mi permită să iau acele copii. Primarul Tudorache în principiu nu mai poate face niciun demers împotriva modului în care s-au desfășurat alegerile.

Cu rezultatele pe care le avem pe procesele verbale, introduse în soft-urile noastre, primarul Tudorache astăzi avea un plus de 197 de voturi. Acesta este motivul pentru care doream să formulăm contestație”, a concluzionat avocatul.

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close