Antena 3 CNN Politică Mihai Tudose, dezvăluiri despre PSD-ul condus de Dragnea: Acum doi ani partidul organiza manifestări, era cu parole!”

Mihai Tudose, dezvăluiri despre PSD-ul condus de Dragnea: Acum doi ani partidul organiza manifestări, era cu parole!”

Mihai Tudose vine cu dezvăluiri controversate. Fostul premier a declarat că PSD nu poate să fie mai rău decât pe vremea în care era condus de Dragnea. Social-democratul susține că acum doi ani PSD organiza manifestări cu lumea și erau anumite parole.

Mihai Tudose, dezvăluiri despre PSD-ul condus de Dragnea: Acum doi ani partidul organiza manifestări, era cu parole!”
Sursa foto: Hepta
de Maria Sabu    |    03 Iul 2020   •   21:00

”Probabil că sunt lucruri multe nespuse despre Liviu Dragnea. Pentru mine nu e un subiect. Eu sunt optimist cu privire la ce se întâmplă în partid. N-am plătit facturile, așa este, nu pot să spun că meritat sau nemeritat. Au fost o mulțime de derapaje.

A fost factura la europarlamentare, a fost factura la prezidențiale pentru PSD. Cei care au fost responsabili, majoritea au plecat. Poate dă Dumnezeu și reușim să ne așezăm altfel la partid.

Asta cu sondajele, mă știți foarte bine, sunt celebru pentru încrederea deosebită pe care o am în ele. Sondajele sunt în ziua votului, ăla e sondajul. Din câte mai simțim așa în piață, da, am crescut.

Eu cred că dacă noi ne așezăm și arătăm lumii că ne-am schimbat în bine. Mai rău nu se putea mai rău. Acum doi ani PSD organiza manifestări cu lumea, cu parole”, a spus Mihai Tudose.

×
Subiecte în articol: mihai tudose PSD Dragnea
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close