Antena 3 CNN Politică Tudose, ironii la adresa lui Cîțu: Mă întreb la ce oră vine azi băiatu’ ăla de la PNL care face livrări...

Tudose, ironii la adresa lui Cîțu: Mă întreb la ce oră vine azi băiatu’ ăla de la PNL care face livrări...

Vicepreședintele PSD Mihai Tudose a lansat o serie de ironii la adresa ministrului de Finanțe, Florin Cîțu: „Mă întreb la ce oră vine azi băiatu’ ăla de la PNL care face livrări... Voiam să-i spunem să aducă și niște covrigi”

Tudose, ironii la adresa lui Cîțu: Mă întreb la ce oră vine azi băiatu’ ăla de la PNL care face livrări...
de Laura Dinu    |    24 Noi 2020   •   14:15

”Fiind la sediu în Kiseleff mă întreb la ce oră vine azi băiatu’ ăla de la PNL care face livrări...

Voiam să-i spunem să aducă și niște covrigi.

Din aceia cu care umblă câinii’n coadă în programul lor de guvernare....”, scrie Mihai Tudose pe pagina personală de Facebook. 

Mihai Tudose critică Guvernul: Ornează frumos coliva de la înmormântarea economiei românești

Cu doar câteva zile în urmă, vicepreședintele PSD, Mihai Tudose, critica rectificarea bugetară anunțată de Guvern.

”Rectificarea lu’ Cîțu și minciunile lui Orban

A făcut Cîțu rectificarea bugetară. Și Orban și-o asumă. Ei nu au nicio problemă, sunt senini și mimează preocuparea și grija pentru România....

Au împrumutat zeci de miliarde de euro, au deficit de peste 10%, toate structurile financiare europene spun oficial că e cam jale pe la noi, pe V-ul acela în care se redresa economia l-a călcat trenu’, taie bani de la cofinanțări pentru fonduri europene, pensii nu, alocații nu, ajutor pentru firme nu... O poveste de mare succes liberal!!!

Sigur au ,,ascuns” niște bănuți pe undeva cu care să ia niște frișcă. Pentru ce frișcă? Ca să orneze frumos coliva de la înmormântarea economiei românești și să ne-o vândă pe post de tort la alegeri......”, scria Mihai Tudose, joi, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: mihai tudose Florin Cîțu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close