Antena 3 CNN Politică Nicolae "Niky Scorpion" Păun recunoaște că a negociat cu Cristian Băcanu, candidat PNL-USR la Primăria Sectorului 5

Nicolae "Niky Scorpion" Păun recunoaște că a negociat cu Cristian Băcanu, candidat PNL-USR la Primăria Sectorului 5

Nicolae Păun, cunoscut drept "Niky Scorpion", fost deputat al României din partea Partidei Romilor, a recunoscut, într-un clip video care circulă pe internet că s-a întâlnit cu Cristian Băcanu, actualul candidat PNL-USR la Primăria Sectorului 5, pentru a negocia o... colaborare.

Nicolae "Niky Scorpion" Păun recunoaște că a negociat cu Cristian Băcanu, candidat PNL-USR la Primăria Sectorului 5
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    25 Sep 2020   •   23:34

Deși era secretar de stat în Ministerul Justiției, Cristian Băcanu a avut o discuție cu Nicolae Păun pentru a negocia o "colaborare" cu membrii Partidei Romilor.

Concret, Niky Păun a recunoscut că a negociat voturi cu candidatul Cristian Băcanu, înainte de a fi arestat pentru evaziune fiscală și spălare de bani.

Potrivit unor surse, Cristian Băcanu a aplicat și în acest an aceeași strategie și a purtat discuții cu liderii comunității de romi din Sectorul 5 pentru a obține voturile acestora la alegerile de duminică.

"Este foarte adevărat că la Primăria Sectorului 5, Partida Romilor a introdus o listă pentru Consiliul Local. Cu domnul Cristian Băcanu m-am întâlnit o singură dată și i-am promis acestuia, eventual, dacă va câștiga Primăria Sectorului 5, Partida Romilor este deschisă să colaboreze cu dumnealui", a declarat Nicolae Păun.

×
Subiecte în articol: Cristian Băcanu Nicolae Paun
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close