Antena 3 Politică Nouă întrunire a lui Boc cu parlamentarii PDL cu o zi înainte de votul pe moţiunea de cenzură

Nouă întrunire a lui Boc cu parlamentarii PDL cu o zi înainte de votul pe moţiunea de cenzură

14 Iun 2010   •   11:02
Nouă întrunire a lui Boc cu parlamentarii PDL cu o zi înainte de votul pe moţiunea de cenzură

Premierul Emil Boc merge din întâlnire în întâlnire cu proprii parlamentari PDL. Cu doar o zi înainte de dezbaterea şi notarea moţiunii de cenzură PSD + PC, primul-ministru se deplasează luni, la ora 15:00 pentru noi discuţii cu senatorii şi deputaţii democrat-liberali pentru a preîntâmpina apariţia unor alte luări de poziţii la votul de mâine contrare intereselor de guvern şi de partid precum cea adoptataă de deputatul de Iaşi Daniel Oajdea.

Premierul Emil Boc va avea, luni după-amiază, întrevederi cu grupurile parlamentare ale PDL din Senat şi Camera Deputaţilor, cu o zi înainte de dezbaterea şi votarea moţiunii de cenzură depusă de PSD. Potrivit vicepreşedintelui PDL Gheorghe Flutur, întrevederea preşedintelui PDL cu senatorii partidului urmează să aibă loc de la ora 14.00. De asemenea, în jurul orei 15.00-15.30, Emil Boc se va întâlni cu membrii grupului parlamentar PDL din Camera Deputaţilor.

În ultima lună, Boc şi-a consultat proprii colegi de partid din Parlament cum nu a făcut în toată perioada de când este prim-ministru. Aleşii PDL sunt nemulţumiţi de impactul social, dar şi electoral pe care măsurile de austeritate, pe care Guvernul şi-a angajat răspunderea în legislativ, în special cele privind reducerea pensiilor şi salariilor, îl va induce la nivelul propriilor alegători.

În paralel, tot mai multe voci din partid vorbesc despre necesitatea remanierii unor miniştri ai cabinetului Boc. Sebastian Vlădescu, Mihai Şeitan, Daniel Funeriu şi Mihail Dumitru ar trebui să plece din Guvern crede deputatul PDL de Mureş, Doru Oprişcan, în timp ce vicele Ioan Oltean areun cui în special împotrtiva ministrului Muncii. Confruntat cu doleanţele colegilor de partid, Boc şi-a reluat teza favorită: remanierea se face nu se discută.

Antena3.ro

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close