Antena 3 CNN Politică Orban, acuzații la adresa Guvernului: ”În octombrie se termină banii pentru salarii și pensii. Cer măsuri urgente”

Orban, acuzații la adresa Guvernului: ”În octombrie se termină banii pentru salarii și pensii. Cer măsuri urgente”

Orban, acuzații la adresa Guvernului: ”În octombrie se termină banii pentru salarii și pensii. Cer măsuri urgente”
Sursa foto: Foto: Facebook/Ludovic Orban
17 Iul 2017   •   18:41

Dana Grecu a dezvăluit la emisiunea La Ordinea Zilei, că membri PNL au acuzat Guvernul că nu mai are bani de plătit pensii și salarii, decât până în octombrie. Motiv pentru care vor să strângă mediul de afaceri și vor să provoace un val care să vină dinspre societate înspre politică și să dărâme coliția care conduce acum România.

”Actualul Guvern arată că nu este interesat decât cum să mai ia șapte piei de pe contribuabili. O să facă șmecherii, din  nou o să supradimensioneze veniturile astfel încât să pară că nu este o rectificare negativă. Sunt multe instituții publice, care la cheltuieli de personal au prevăzute sume care permit plata salariilor angajațiilor numai pe primele nouă-zece luni ale anului.”, a declarat Ludovic Orban, liderul PNL.

Ecaterina Andronescu a reacționat cu privire la aceste afirmații:

”Orban văd că nu are argumente. În momentul în care faci asemenea afirmații, care în mod categoric îi sperie pe cei care le ascultă, ar trebui să și spună lucruri care să fie verificabile. Când arunci cu vorbe ajungi la situație de acum, să ducem un război permanent într-un total dispreț față de votul oamenilor”, a declarat Ecaterina Andronescu pentru Antena 3.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close