x close

Fii alături de noi!

Petres Sandor (UDMR) este noul prefect al judeţului Harghiţa

de D.D.   •   01 Aug 2014   •   19:26
Petres Sandor (UDMR) este noul prefect al judeţului Harghiţa 407
Foto: Agerpres
Guvernul l-a avansat pe Petres Sandor (UDMR) din postul de subprefect în cel de prefect al judeţului Harghita. Vasile Oprea (UNPR) a fost la rândul său avansat din postul de subprefect în cel de prefect al judeţului Mureş, informea Mediafax.

De asemenea, Nicuşor Halici, director executiv în cadrul Consiliului Judeţean Vrancea, a fost numit prefect al judeţului Vrancea la propunerea liderului filialei locale a PSD, Marian Oprişan, iar Nagy Zsigmond (UDMR), fost secetar al consiliului local din oraşul Miercurea Nirajului (judeţul Mureş), a fost numit subprefect al judeţului Mureş.

Executivul a mai hotărât ca avocatul Dan Cristian Codrean, membru PSD Cluj, să fie subprefect al judeţului Cluj.

În primăvara acestui an, în momentul intrării la guvernare,

Reprezentanţii UDMR au anunţat, în momentul intrării la guvernare, că doresc să aibă un post de prefect în unul dintre cele trei judeţe din secuime, respectiv Harghita, Covasna sau Mureş.

Deciziile au fost adoptate în şedinţa de joi a Guvernului.
 

poza

Actualitate

Ziaristul Aurel Stanciu s-a stins din viață

Inima unuia dintre cei mai talentaţi gazetari vrânceni, Aurel Stanciu, a încetat astăzi să mai bată. Anunţul a fost făcut de fiul său, ziaristul Silviu Stanciu, notează Adevărul. Aurel Stanciu a...

20 Oct 2016  •  23:46

poza

Show

Sora unei vedete din România are 30 de ani și e virgină. Declarații uluitoare

Are 30 de ani şi este virgină. Irina Stănescu, sora mea mai mare a Iuliei de la Abracadabra. Este studentă la medicină, are 30 de ani şi este virgină. A avut un prieten în liceu şi doar s-au pupat, de...

20 Oct 2016  •  22:37

sati