Antena 3 CNN Politică Planul năucitor al USR! Ministrul PNL care va fi demis. Vor acest minister important cât mai rapid! Liberalii vor trebui să cedeze

Planul năucitor al USR! Ministrul PNL care va fi demis. Vor acest minister important cât mai rapid! Liberalii vor trebui să cedeze

După ce USR a reușit să-și impună candidații la Sectoarele din București, acum un alt plan este pus la cale: guvernarea. Liderii formațiunii își doresc să primească posturi într-un viitor guvern și par convinși că vor obține din nou ceea ce-și doresc.

Planul năucitor al USR! Ministrul PNL care va fi demis. Vor acest minister important cât mai rapid! Liberalii vor trebui să cedeze
Sursa foto: Foto: Ionut Mosteanu/Facebook
07 Aug 2020   •   18:28

Deputatul USR Ionuț Moșteanu a fost cel care a devoalat planul USR într-o intervenție la Antena3. Acesta a spus că el și colegii săi vor cere ministerul Dezvoltării, care de altfel este și cel mai important pentru că aici sunt cei mai mulți bani, care sunt distribuiți în țară, la primari.

„Primarii sunt momiți cu nenorocitul de PNDL. Vom cere ministerul Dezvoltarii si PNDL să fie reformat fundamental. Nu avem nicio legătură strânsă cu PNL, sunt doar alianțe în câteva locuri. Din contră, nu doar că nu este o legătură USR-PNL, este o poziție de adversitate politică”, a declarat Ionuț Moșteanu la Antena 3.

Ce alt minister mai dorește USR

Ministerul Dezvăltării este astăzi condus de Ion Ștefan, un apropiat al lui Ludovic Orban. Despre demiterea acestuia s-a mai vorbit și a fost implicat în câteva controverse, dar se bucură de protecția președintelui PNL, conform surselor Antena3.ro.

Este greu de crezut că liberalii vor ceda acest minister în cazul unui guvern USR-PNL, dar iată că cei de la USR știu deja ce ministere vizează. Conform surselor Antena3.ro și ministerul Sănătății ar fi pe lista USR.

Ionuț Moșteanu i-a acuzat pe liberali că au racolat doar în ultimele zile 30 de primari PSD și că momesc edilii cu banii din „nenorocitul” de PNDL,tocmai de aceea USR va cere Ministerul Dezvoltării dacă intră la guvernare cu liberalii.

 

×
Subiecte în articol: USR Ministerul Dezvoltarii Ionut mosteanu
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close