Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Klaus Iohannis, cel mai important anunț pentru campanie. Ce a decis să facă președintele

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Klaus Iohannis, cel mai important anunț pentru campanie. Ce a decis să facă președintele

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Klaus Iohannis, cel mai important anunț pentru campanie. Ce a decis să facă președintele
Sursa foto: Foto: presidency.ro
de M.Z.    |    21 Oct 2016   •   16:29

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Președintele Iohannis a făcut cel mai important anunț pentru campanie. El se pregătește să aibă ieșiri publice din ce în ce mai dese, a spus vineri.

”Tot timpul trebuie să găsim un echilibru între ceea ce facem şi ceea ce spunem. Este important să comunicăm şi anumite lucruri. Acum se fac pregătiri pentru campania electorală la noi. Eu zic că este important ca oamenii să audă ce îmi doresc eu pentru România, de ce consider că partidele româneşti trebuie să se îmbunătăţească. Eu consider că este obligaţia şi îndatorirea mea să comunic oamenilor aceste lucruri în pregătirea alegerilor, pentru că, la urma urmei, nu contează dacă cineva este de centru dreapta sau de centru stânga sau de centru sau mai ştiu eu ce, contează dacă partidul a înţeles că alegătorul îşi doreşte puţin altceva, că există aşteptări care până acum poate că nu au existat faţă de partidele politice. De aceea, procedez în acest fel. 

Am decis să ies mai mult în public, ceea ce este corect în faza actuală. E bine aşa şi voi menţine acest ritm”, a spus președintele Klaus Iohannis, potrivit ziare.com.

Declarația că președintele va deveni unul jucător a fost comentată vineri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close