Antena 3 CNN Politică Nelu Tătaru, premier în locul Ludovic Orban. Propunere neașteptată pe scena politică

Nelu Tătaru, premier în locul Ludovic Orban. Propunere neașteptată pe scena politică

Președintele Partidului Forța Națională, Sorin Naș, propune ca Nelu Tătaru să îi ia locul lui Ludovic Orban ca premier al României, în condițiile în care Guvernul nu ia niciun fel de măsuri economice.

Nelu Tătaru, premier în locul Ludovic Orban. Propunere neașteptată pe scena politică
Sursa foto: Antena 3
de Laura Dinu    |    14 Iul 2020   •   12:05

"Economia României se prăbuşeşte şi nu se ia nicio măsură în acest sens. Dacă Guvernul este preocupat de partea de sănătate şi nu şi de cea economică a ţării, atunci îi propunem domnului Iohannis să-l schimbe pe domnul prim-ministru Ludovic Orban cu Nelu Tătaru.

Măcar să-şi asume, dacă tot mergem doar pe iniţiative şi restrângeri ale libertăţilor cetăţeneşti, având ca argument starea de sănătate a populaţiei, atunci îl punem pe ministrul Sănătăţii şi să dea doar legi cu sănătatea. Măcar ai o justificare că nu te preocupă economia", a declarat Sorin Naş într-un interviu acordat DC News.

După plecarea lui Teodor Meleșcanu, omul de afaceri Sorin Valeriu Naș a fost desemnat președinte interimar al Partidului Forța Națională. 

Ludovic Orban, acuzații-șoc după explozia numărului de cazuri în România

Premierul României, Ludovic Orban, a vorbit luni despre explozia numărului de cazuri din România după relaxarea măsurilor. ”Parcă cineva vrea cu orice preț să creeze impresia că Guvernul nu are capacitatea de a gestiona situația”, spune Ludovic Orban.

”Parcă cineva vrea să crească numărul de cazuri. Parcă cineva vrea cu orice preț să creeze impresia că Guvernul nu are capacitatea de a gestiona situația. Cu ce preț se face lucrul acesta? Pentru că prețul este creșterea numărului de îmbolnăviri.(...) Prețul este creșterea numărului de decese. Păi poate să gândeacă cineva atât de cinic? Să își facă astfel de calcule? Înseamnă că nu iubește țara asta”, declară Ludovic Orban

×
Subiecte în articol: Nelu Tătaru Ludovic Orban
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close