Antena 3 CNN Politică PSD reacționează: „Obişnuit cu nemunca, Ludovic Orban încearcă inutil să dea vina pe parlamentarii PSD că nu îi iese jocul de-a anticipatele”

PSD reacționează: „Obişnuit cu nemunca, Ludovic Orban încearcă inutil să dea vina pe parlamentarii PSD că nu îi iese jocul de-a anticipatele”

Reprezentanţii PSD susțin că premierul Ludovic Orban, „obişnuit cu nemunca”, încearcă să dea vina pe parlamentarii PSD că nu îi iese „jocul de-a anticipatele”.

PSD reacționează: „Obişnuit cu nemunca, Ludovic Orban încearcă inutil să dea vina pe parlamentarii PSD că nu îi iese jocul de-a anticipatele”
Sursa foto: Foto: Ludovic Orban/ Facebook
de S.T.    |    20 Feb 2020   •   14:38

„Este obligaţia premierului desemnat să demonstreze că are susţinerea Parlamentului pentru formarea Guvernului.

Obişnuit cu nemunca, Ludovic Orban încearcă inutil să dea vina pe parlamentarii PSD că nu îi iese jocul de-a anticipatele.

PSD a a venit la consultările de la Cotroceni cu o #propunere serioasă de premier, capabil să coaguleze o susţinere majoritară în Parlamentul României.

Parlamentarii PSD vor fi la muncă luni, dar nu vor fi prezenţi la mascarada pusă în scenă de PNL.

Aşa cum am spus, aşteptăm opinia judecătorilor CCR pentru că nu putem fi părtaşi la forţarea regulilor democratice şi constituţionale pe care o practică preşedintele Iohannis şi PNL”, este mesajul care apare pe pagina de Facebook a PSD.

Vă amintim că premierul Ludovic Orban a afirmat că dacă luni, la şedinţa de învestire a Guvernului, nu se adună cvorum, este numai vina PSD deoarece social-democraţii deţin 42% din Parlament.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban anticipate
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close