Antena 3 CNN Politică Fostul purtător de cuvânt al lui Băsescu, numit consilier de imagine al lui Vlad Voiculescu

Fostul purtător de cuvânt al lui Băsescu, numit consilier de imagine al lui Vlad Voiculescu

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, l-a numit miercuri pe Bogdan Oprea, fost purtător de cuvânt al președintelui Traian Băsescu, în funcția de consilier cu atribuții de purtător de cuvânt.

Fostul purtător de cuvânt al lui Băsescu, numit consilier de imagine al lui Vlad Voiculescu
de Andreea Cigolea    |    27 Ian 2021   •   13:20

”Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, l-a numit astăzi (miercuri-n.r.) în funcția de consilier la Cabinetul Ministrului, cu atribuții de purtător de cuvânt, pe Bogdan Oprea, specialist în comunicare în administrația publică la nivel înalt și cadru universitar cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu. Bogdan Oprea are licență de paramedic și însoțește, ca voluntar, ambulanțele care deservesc comunitatea în care trăiește”, a anunțat, printr-un comunicat, Ministerul Sănătății.

Conform acestuia, Bogdan Oprea are o experiență de aproape 10 ani în administrație publică, fiind, printre altele, consilier de rang înalt al UE pentru comunicare și vizibilitate în cadrul Cancelariei de Stat a Guvernului Republicii Moldova, purtător de cuvânt al președintelui României, Traian Băsescu, sau al Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului.

Bogdan Oprea este din 2007 cadru universitar la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București și a obținut licența de paramedic SMURD în anul 2017. Potrivit MS, acesta însoțește ca voluntar ambulanțele de la Detașamentul de Pompieri „Vitan”, București.

×
Subiecte în articol: Vlad Voiculescu Traian Băsescu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close