Scandal uriaș la Sectorul 1. Jandarmii au ajuns la fața locului

de Laura Dinu    |    29 Sep 2020   •   11:46
Scandal uriaș la Sectorul 1. Jandarmii au ajuns la fața locului Hepta

Este scandal total la această oră la Biroul Electoral de Circumscripţie al Sectorului 1. Jandamii au ajuns din nou acolo şi urmează să scoată noi probe, în condiţiile în care candidaţii dreptei şi stângii, Clotilde Armand şi Dan Tudorache se acuză reciproc de fraudarea alegerilor.

”A venit Poliția, am chemat Jandarmeria, au sigilat tot.. Acum, aici, se numără voturile, se cheamă președinții de secții care au fost trimiși acasă ieri fără să închidă. Au fost 9 secții care nu au închis și i-au trimis acasă. Și acum mai sunt cinci”, a declarat Ion Buzoianu, reprezentant USR. 

Reacție șoc la Sectorul 1. Clotilde Armand cere intervenția procurorilor

Reacție de ultimă oră formulată de Clotilde Armand în scandalul momentului de la Primăria Sectorului 1, unde cei doi candidați se acuză unul pe altul de fraudă electorală și cer renumărarea voturilor.

Clotilde Armand vrea ca ancheta să fie preluată de Parchetul General al României, iar procurorii să se ocupe de situația de la Biroul Electoral al sectorului 1. 

Aud că prietenul lui Omar Hayssam (Marcel Ciolacu) împreună cu fostul primar bolșevic de la Sectorul 1 (da, este un bolșevic pur sânge care a transformat Poliția Locală în poliție politică și a folosit-o să mă urmărească) vor să renumere voturile pentru că țineți-vă bine: ''voturile reprezintă voința și speranța oamenilor. Iar acestea nu trebuie în niciun caz furate.'' Really? Și în 2016 ce-ați făcut domnilor?!

Acum, eu vreau să-i lămuresc pe cei doi în felul următor. Astăzi voi solicita Parchetului General al României să preia ancheta despre situația de la Biroul Electoral al Sectorului 1. Să înțelegem și noi o treabă”, scrie Clotilde Armand pe o rețea socială. 

Parteneri
x close