Social-democraţii fac glume pe seama lui Remus Cernea: Eu sunt pentru lesbiene

de G.S.    |    20 Apr 2013   •   11:18
Social-democraţii fac glume pe seama lui Remus Cernea: Eu sunt pentru lesbiene Foto: Agerpres

Deputatul Remus Cernea participă sâmbătă, în calitate de invitat, la Congresul PSD. Renegat de mai mulți pesediști și liberali, el a fost întâmpinat de mai mulți pesediști care l-au încurajat pentru inițiativa sa cu homosexualii spunându-i că sunt de acord cu căsătoriile gay dar nu o pot spune în public, conform pesurse.ro.

Liderul Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, i-a strâns mâna lui Cernea și i-a spus: „Să zici ceva de gay, da?”.

Un lider de top al PSD i-a spus lui Cernea: „Și eu sunt, mă, pentru gay, dar nu pot să spun tocmai eu asta! Nu te pui cu Biserica!”, i-a zis acesta lui Cernea.

“Vrei să vorbești cu Nicușor? Uite-l acolo”, i-a spus în glumă un pesedist lui Cernea, și i l-a arătat pe șeful CJ Constanța, Nicușor Constantinescu. “O să-l salut, o să-l salut”, a spus deputatul despre amicul lui Radu Mazăre, cel care l-a jignit pe Cernea pentru inițiativa sa cu reglementarea căsătoriilor între gay.

Glumele s-au ținut lanț în jurul lui Cernea. “Eu sunt pentru lesbiene”, i-a spus, râzând, un alt lider pesedist și discuțiile între Cernea și pesediști au mers în direcția prostituției din porturile olandeze.

Remus Cernea le-a spus pesediștilor că deși i-a adus multe critici, inițiativa sa legată de gay i-a făcut mai mult bine. “Pentru noi, pentru verzi, acest lucru e foarte bun, ne-a ridicat mult în fața opiniei publice”, le-a explicat el social-democraților.
 

x close