x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Traian Băsescu a racolat un fost primar al Capitalei

de M.Z.   •   19 Ian 2016   •   01:01
Traian Băsescu a racolat un fost primar al Capitalei 418
Foto: presidency.ro
Fostul primar interimar al Capitalei, Ştefănel Dan Marin, a declarat că a părăsit UNPR pentru a se înscrie în Mişcarea Populară, afirmând că îşi propune să râmână în administraţia publică locală, informează mediafax.ro.
 
Fostul primarul interimar al Capitalei, Ştefănel Dan Marin, înscris recent în Mişcarea Populară a participat sâmbătă, la Colegiul Naţional al formaţiunii, unde a declarat că îşi propune să rămână în admnistraţia publică locală, afirmând că sunt discuţii cu privire la asumarea unei candidaturi, însă, nu a fost luată nicio decizie încă.
 
Consilierul general UNPR Ştefănel Dan Marin a fost desemnat primar interimar al Capitalei pe 15 septembrie, după ce a fost numit viceprimar în locul lui Cornel Pieptea (PNL), care a demisionat. 
 
Celălalt viceprimar, Dan Darabonţ (PSD), a anunţat că partidul din care face parte nu face nicio propunere pentru postul de primar interimar, consilierii PSD fiind minoritari. După desemnarea lui Marin primar interimar, Pieptea a ocupat din nou, interimar, poziţia de viceprimar lăsată vacantă de cel dintâi.
 
Marin a fost demis prin votul consilierilor generali în luna noiembrie, în locul său fiind desemnat liberalul Răzvan Sava. Ştefănel Dan Marin a intrat în atenţia presei şi după un episod controversat, când a avut o reacţie nervoasă într-o discuţie telefonică, înjurând atunci când un jurnalist i-a cerut opinia în legătură cu probleme de la RADET şi cu furnizarea căldurii în Bucureşti, în această iarnă.
 
Ştefănel-Dan Marin este consilier general din 2012, fiind ales pe listele PPDD, care din iunie 2015 a încheiat o fuziune prin absorbţie cu UNPR.
 
sati