Antena 3 Politică Tăriceanu: „Au ştiut din timp de coronavirus, dar nu au zis nimic pentru a organiza anticipate? ”

Tăriceanu: „Au ştiut din timp de coronavirus, dar nu au zis nimic pentru a organiza anticipate? ”

de L.D.    |    23 Mar 2020   •   12:45
Tăriceanu: „Au ştiut din timp de coronavirus, dar nu au zis nimic pentru a organiza anticipate? ”
Sursa foto: Captura Antena3

Călin Popescu Tăriceanu a solicitat luni, într-o postare pe Facebook, ca toate serviciile de informații să pregătească și să pună la dispoziţia comisiilor de control toate informările pe care le-au dat Preşedintelui şi Guvernului.

„Nu-mi dă pace un gând! Oare conducătorii noștri au știut din timp de acest virus, dar nu au făcut nimic pentru a nu speria poporul și a câștiga niște alegeri anticipate pe care și le-au dorit cu atâta ardoare? Să avem neșansa unor conducători atât de ticăloși încât să treacă sub tăcere acest pericol doar pentru a câștiga câteva locuri suplimentare în Parlament? Să fie diplomații noștri atât de slab pregătiți încât, cei din zonele unde a început criza coronavirus, nu au informat Ministrul de Externe, Prim-Ministrul și Președintele României despre dezastrul din zonele în care ei erau?”, a scris Tăriceanu.

Liderul ALDE a cerut public tuturor serviciilor de informaţii să pregătească şi să pună la dispoziţia comisiilor de control toate informările pe care le-au dat Preşedintelui şi Guvernului.

„Dacă domnii Iohannis şi Orban au ştiut din timp de aceste lucruri, dar au minimalizat pericolul pentru a face alegeri anticipate, ei sunt principalii vinovaţi de faptul că doctorii şi personalul medical, precum şi ceilalţi din linia întâi, au fost trimişi la luptă fără arme (măşti, halate, mănuşi, dezinfectant, etc). Şi dacă aşa au făcut, ei trebuie să fie primii care să fie anchetaţi de către procurori”, scrie Tăriceanu pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: alegeri anticipate

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close