x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Tensiunile din interiorul ALDE continuă. Lider judeţean, acuzaţii grave la adresa lui Daniel Constantin: „Se comportă în politică precum limbricii în organism”

de 20 Mar 2017   •   19:17
Tensiunile din interiorul ALDE continuă. Lider judeţean, acuzaţii grave la adresa lui Daniel Constantin: „Se comportă în politică precum limbricii în organism”  72
Foto: Agerpres

Tensiunile din interiorul ALDE continuă. Un lider judeţean al partidului spune despre co-preşedintele ALDE că el şi susţinătorii său se comportă în politică "ca limbricii din interiorul organismului".

”Daniel Constantin, împreună cu o gaşcă din fostul Partid Conservator, se comportă în politică, în interiorul ALDE, ca limbricii din interiorul organismului. Aşa cum acei paraziţi intestinali se hrănesc cu substanţe nutritive din organism, Constantin şi compania se hrănesc în politică din popularitatea, munca, notorietatea altor partide şi lideri politici. Pentru a nu le da posibilitatea să elibereze toxine şi să reducă rezistenţa organismului prin dezinformări, şantaj, minciuni, trădări şi altele, cred că ar trebui făcută urgent o deparazitare în interiorul conducerii ALDE”, a spus liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, potrivit Mediafax.

Sursă: Mediafax
sati