Trădare supremă în PSD! Planul care ar putea răsturna totul a fost devoalat!

de Dan Gabor    |    10 Aug 2020   •   18:15
Trădare supremă în PSD! Planul care ar putea răsturna totul a fost devoalat! Hepta

A mai rămas puțin până la alegerile locale din 27 septembrie, iar din punctul de vedere al celor de la PNL, jocurile sunt făcute. Un important liber al liberalilor este sigur că PSD va încasa o lovitură dură.

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că mai mulţi primari ai PSD vor candida la alegerile din 27 septembrie din partea PNL. Flutur a evitat să spună concret despre câţi primari ar fi vorba. Potrivit liderului liberal, discuțiile sunt în desfășurare încă.

“N-am finalizat încă toate discuţiile pe această temă. (…) Sunt primari care la Ordonanţa 55, în 2014, au plecat de la PNL, care este foarte posibil să se întoarcă şi să candideze de la PNL. Nu am astăzi cifra exactă. O să vă comunic zilele viitoare”, a spus Gheorghe Flutur.

Gheorghe Flutur şi-a lansat, luni, candidatura pentru cel de al treilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. La evenimentul, care s-a desfășurat în aer liber, au participat şi candidaţii PNL la funcţia de primar pentru municipiile din judeţ.

“Pornesc la drum încrezător, cu câteva obiective mari pentru judeţul Suceava, sub sigla ‘Şi mai mult şi mai bine pentru suceveni’. Sunt convins că sucevenii vor gira pentru echipa PNL”, a fost mesajul lui Flutur pentru aceștia.

Marcel Ciolacu îi acuză pe liberali că mituiesc primarii PSD în schimbul adeziunii la PNL

Marcel Ciolacu a anunțat recent că PSD va depune astăzi plângere penală la DNA împotriva tuturor liberalilor din Guvern și din teritoriu care au transformat instituțiile statului într-un "rai al criminalității".

În postarea de pe Facebook, interimar al PSD, Marcel Ciolacu, îi acuză pe liberali că îi mituiesc pe primarii social-democrați, cărora le promit "bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL", iar cine nu cedează este amenințat și șantajat.

"Toți duduienii galbeni din Guvern – la puşcărie!!! Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceți trafic de influență la masa Guvernului! Ciolacu: Nu sunt bani de măști, de alocații, de pensii. Sunt bani doar pentru mită şi politică!!! Voi, hâzilor, toți cei care vă bateți joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toată puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpușa și a fura în continuare!

Nu sunt bani de măști, nu sunt bani de alocații, nu sunt bani de pensii. Sunt bani doar pentru mită şi politică!!! Asta face PNL în aceste zile. Cară primari la București sau le promit în țară tot felul de proiecte și bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL- partidul-stat. Cine nu cedează, este amenințat și șantajat! PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aia încearcă să-i ia cu forța pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunitățile lor.

PSD: Nu pot ei șantaja cât pot românii vota! Sfârșitul acestor hoți și mafioți este aproape

Le spun tuturor primarilor PSD să reziste presiunilor. Uniți suntem puternici! Nu pot ei șantaja cât pot românii vota! Sfârșitul acestor hoți și mafioți este aproape.

De ce tace Iohannis, fostul primar, când partidul lui comite fapte penale una după alta?

PSD va depune azi plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanților PNL din Guvern și din teritoriu care au transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității! Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluționat cu celeritate! România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni!", a scris preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Parteneri
x close