Antena 3 CNN Politică Un fost ofițer SRI intră în politică: „Cel de la USR îi oferă ceaiul generalului Dumbravă”

Un fost ofițer SRI intră în politică: „Cel de la USR îi oferă ceaiul generalului Dumbravă”

Un fost ofițer SRI intră în politică: „Cel de la USR îi oferă ceaiul generalului Dumbravă”
04 Feb 2018   •   18:17

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a vorbit, duminică, la „Adevăruri de viață”, despre faptul că va intra în politică, dar face și câteva dezvăluiri și despre generalul SRI Dumitru Dumbravă.

Daniel Dragomir, susţine că generalul Dumbravă este protejat de reprezentantul USR în Comisia parlamentară de control al SRI, Daniel Stanciu Viziteu, menţionând că este "un parlamentar care îi serveşte ceaiul generalului Dumbravă".

„Am încredere în comisia parlamentară. Ştiu că în comisie sunt oameni şi oameni, pe unii dintre ei îi ştiu, ştiu şi afilierile lor, ştiu şi relaţiile pe care le au. Inclusiv în Comisia parlamentară avem un parlamentar care îi serveşte ceaiul generalului Dumbravă şi care, în momentul audierii generalului Dumbravă, nu ştia cum să alerge pe acolo, prin sală, să îi servească ceaiul. Exista un parlamentar foarte vizibil din punct de vedere al poziţiilor sale publice. Veţi vedea cine îl apără pe generalul Dumbravă. Este vorba despre reprezentantul USR în comisia parlamentară (..)", domnul Viziteu, a declarat Daniel Dragomir.

Daniel Dragomir s-a referit şi la solicitarea Comisiei parlamentare de a îl îndepărta pe Dumitru Dumbravă din rândul cadrelor active, dar şi la desecretizarea audierii generalului în comisie.

„Sper că a fost întrebat (n.r. Dumitru Dumbravă) concret la cine, cum, când, în ce mod a relaţionat cu judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti, Tribunalul Bucureşti, Înalta Curte şi alte instanţe. Dacă aceste lucruri vor fi declasificate, atât cetăţenii români cât şi cei din exterior care ne privesc şi ne judecă vor avea o imagine completă. Comisia parlamentară a votat cu un scor de 4 la 2 solicitarea de declasificare în luna decembrie. A fost transmisă SRI, purtătorul de cuvânt a declarat că directorul serviciului e de acord, însă sunt mirat că a trecut o lună şi această declasificare nu a venit (..) Românii trebuie să vadă ce s-a discutat acolo. (..) A merge la un judecător şi a îi da bileţele <<îl condamni pe X la cinci ani de închisoare>> nu reprezintă un lucru de siguranţă naţională", a mai spus Dragomir.

 

×
Subiecte în articol: ceai ofiter SRI daniel dragomir

Philip Morris susține inovația

Ceasul care sună după ajutor dacă ai avut accident. Este potrivit pentru sporturi extreme

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close