USR, ironic după apariţia "ciudată" a lui Băsescu: Să îl întrebe câte degete vede

de Milena Niță    |    13 Aug 2020   •   14:45

Organizaţia de tineret a Uniunii Salvaţi România (USR) ironizează, pe o reţea de socializare, modul în care s-a prezentat fostul preşedinte Traian Băsescu, marţi seara, la o televiziune de ştiri, unde a vorbit despre candidatura sa la Primăria Capitalei.

Invitat la Digi 24 marţi seara, printr-o aplicaţie video, fostul şef al statului a avut o apariţie ciudată, după cum au calificat-o mulți dintre telespectatorii respectivei televiziuni pe rețele de socializare, aceştia referindu-se la consumul de alcool.

În plus, Traian Băsescu se exprima destul de greoi, deşi vorbea cu Cosmin Prelipceanu despre candidatura sa la Primăria Capitalei, după cum au mai observat, pe reţele de socializare, telespectatorii televiziunii amintite.

USR Tineret: Să îl întrebe domnul Prelipceanu pe domnul Băsescu câte degete vede

"Să îl întrebe domnul Prelipceanu pe domnul Băsescu câte degete vede", este postarea făcută miercuri, de USR Tineret, pe pagina de Facebook.

Fostul preşedinte Traian Băsescu, în prezent europarlamentar, a vorbit marţi seara la televiziunea amintită despre candidatura sa la Primăria Capitalei, pentru un al doilea mandat.

Parteneri
x close