Antena 3 CNN Politică Vanghelie, despre demiterea Oanei Mizil: O să port toate discuţiile cu Ponta

Vanghelie, despre demiterea Oanei Mizil: O să port toate discuţiile cu Ponta

Vanghelie, despre demiterea Oanei Mizil: O să port toate discuţiile cu Ponta
Sursa foto: Foto: agenda.ro
de M.Z.    |    07 Mar 2012   •   18:59

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, miercuri, că va vorbi cu liderul social-democrat Victor Ponta despre demiterea Oanei Mizil din funcţia de şef al organizaţiei de Călăraşi, el arătând că nu cunoaşte motivele pentru care aceasta a fost demisă, potrivit Mediafax.

Întrebat care sunt motivele demiterii Oanei Mizil de la preşedinţia PSD Călăraşi, Vanghelie a răspuns: "Nu ştiu, eu nu am participat la BPN-ul de luni, o să port toate discuţiile cu preşedintele partidului".

Vanghelie a spus că "este o situaţie puţin mai complexă" şi a arătat că nu ar dori să răspundă la această întrebare pentru că nu ar vrea să se "interpreteze".

"Eu cred că trebuie să vedem ce avem de făcut în ansamblu în interiorul partidului şi nu să vorbim despre Oana Mizil", a spus Vanghelie.

El a precizat că timpul rezolvă toate problemele.

"Perioadele astea sunt trecătoare, iar timpul rezolvă toate probleme în viaţă (…) Ceea ce nu se poate rezolva prin argumente în anumite momente, le rezolvă timpul şi viaţa pur şi simplu", a spus Vanghelie.

Deputatul Oana Mizil va fi înlocuită din funcţia de preşedinte al PSD Călăraşi, o recomandare în acest sens urmând să fie făcută de Biroul Permanent al partidului la următorul Comitet Executiv, au declarat, luni, surse din PSD.

Decizia a fost luată în urma unui raport de activitate al organizaţiei din Călăraşi, prezentat de secretarul general al PSD, Liviu Dragnea.

Oana Mizil a intrat în conflict cu conducerea centrală a PSD după ce, anul trecut, s-a opus deciziei CEX de înlocuire a lui Marian Vanghelie din funcţia de preşedinte al PSD Bucureşti.
  
De asemenea, Mizil a contestat decizia conducerii PSD de a sprijini, la alegerile locale, candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al CJ Călăraşi.

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close