Antena 3 CNN Politică Viorel Cataramă, anunț-cheie pe scena politică

Viorel Cataramă, anunț-cheie pe scena politică

Viorel Cataramă, anunț-cheie pe scena politică
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    09 Iun 2019   •   13:53

Viorel Cataramă, preşedintele Dreptei Liberale (DL), a declarat duminică, la Antena 3, că va candida la alegerile prezidențiale.

Acesta susține că în România există o clasă privilegiată, aparținând aristocrației bugetare, care primește venituri nemeritate.

„Există o clasă privilegiată aparținând aristocrației bugetare care primește niște venituri nemeritate, constând în pensii speciale, ajutoare speciale, ajutoare sociale pentru hrană, salarii speciale în condițiile în care avem două milioane de pensionari care au muncit în sectorul privat și nu am nici măcar 1.000 RON pensie”, a spus Viorel Cataramă, duminică, la Antena 3.

Viorel Cataramă anunță că vrea concedierea a cel puțin 25% din bugetari.

„Spre exemplu, domnul Tudorel Toader încasează 150.000 de euro pe an din care mai mult de jumătate din pensie specială pentru care nu a contribuit cu niciun leu în decursul activității lui. Voi candida la președinție!

Noi suntem dreapta liberală singurul partid care cere anularea pensiilor speciale prin impozitarea lor cu 95%, anularea tuturor ajutoarelor sociale pentru persoanele apte de muncă și concedierea a cel puțin 25% din bugetari”, a mai spus el la „News Magazine cu Mihaela Bîrzilă”.

×
Subiecte în articol: News Magazine Viorel Catarama
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close