Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă, mișcare decisivă. Premierul și-a depus candidatura la prezidențiale: Avantajul meu este că iubesc oamenii

Viorica Dăncilă, mișcare decisivă. Premierul și-a depus candidatura la prezidențiale: Avantajul meu este că iubesc oamenii

Viorica Dăncilă, mișcare decisivă. Premierul și-a depus candidatura la prezidențiale: Avantajul meu este că iubesc oamenii
Sursa foto: foto: guv.ro
19 Sep 2019   •   12:22

Update: Premierul a susținut o declarație de presă după ce și-a depus candidatura la prezidențiale. Viorica Dăncilă susține că a primit semnături de la 1.486.000 de cetățeni.

”Vreau să le mulțumesc celor 1.486.000 de cetățeni, care au semnat pentru candidatura mea pentru alegerile prezidențiale, vreau să le mulțumesc colegilor mei. Am convingerea că România își doresc un altfel de președinte ca să iubească România și să îi iubească pe români.  Avem nevoie de un președinte activ, care să fie de fiecare dată în mijlocul oamenilor și să respecte Constituția.

Am convingerea că avem nevoie un președinte care să susțină un pact pentru bunăstarea românilor, ca niciun pensionar să nu aibă pensia tăiată, nicio mamă să nu îi fie teamă că nu va primi salariul.

Avantajul meu e că iubesc oamenii, pentru că îmi place să stau în mijlocul oamenilor, că nu e important ce se întâmplă cu mine, că vin cu violența verbală și spun lucruri din ce în ce mai urâte. Îmi iubesc foarte mult țara”, a spus Dăncilă.

Știrea inițală: Viorica Dăncilă îşi depune candidatura pentru alegerile prezidenţiale acum la sediul BEC. Premierul spune că a adunat 1,6 milioane de semnături din partea susţinătorilor. 

Tot azi va merge sa depuna semnăturile și Theodor Paleologu, candidatul PMP, la ora 18.00.

În echipa susținătorilor Vioricăi Dăncilă s-a remarcat Grațiela Gavrilescu, proaspăt demisionară din grupul ALDE.

Printre liderii PSD care o susțin pe Dăncilă se numără Mihai Fifor, Rodica Nassar, Doina Pană, Gabriel Mutu, Valeriu Steriu sau Gabriel Petrea.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close