Antena 3 CNN România la vot România la vot. Cine luptă pentru Sectorul 5

România la vot. Cine luptă pentru Sectorul 5

Sectorul 5 este condus în acest moment de Daniel Florea, care îşi doreşte încă un mandat la primărie. Spune că are multe proiecte pe care vrea să le pună în practică în noul mandat şi toate vor aduce beneficii cetăţenilor.

România la vot. Cine luptă pentru Sectorul 5
Sursa foto: Antena 3
de Diana Dragotescu    |    10 Aug 2020   •   16:30

Daniel Florea își dorește să ducă la bun sfârșit proiectele începute pe perioada mandatului: „Vreau un nou mandat pentru că am reușit în acești patru ani să fac niște lucrui care trebuiau neaparat făcute în sector. Avem cel mai sigur sector din București, conform statisticilor Poliției Naționale, la egalitate cu Brașovul și Clujul”. 

„Proiectele sunt pe termen mediu și lung, cele pe termen scurt sunt cele deja demarate, reabilitare spații verzi, parcuri, sunt începute și trebuiesc continuate. Proiectele pe termen lung sunt acele bulevarde pe care vrem să le construim pe locul fostei căi ferate dezafectate între Răzoare și Girgiului, strada Luica ”, spune Daniel Florea, primarul sectorului 5. 

„Noi mai avem de reabilitat în Sectorul cinci aproximativ 550 de imobile, in acest moment din acestea 140 sunt în procedura de reabilitare și pentru 350 de blocuri licitația este în faza finală”, a mai spus primarul. 

Contracandidatul lui Daniel Florea este un fost primar

Cristian Popescu Piedone, cel care a condus ani la rând Sectorul 4, vrea să fie acum edil la Sectorul 5. Acesta este susţinut de Partidul Puterii Umaniste şi spune că vrea să ofere oamenilor un sector mai curtat şi mai sigur. 

„Vin să candidez cu sufletul și vin să candidez, să redau cetățenilor Sectorului 5 încrederea că promisiunile vor deveni reale. Sectorul 5 are nevoie în primul rând de o deratizare și o curățenie imediată, nu pe marile bulevare ci în spatele blocurilor, unde este efectiv junglă. Siguranța copiilor și a familiilor noastre este pusă în pericol prin netoaletarea copacilor, asigurarea protecției și liniștii publice în zonele rau famate a sectorului”, este de părere candidatul la primăraia sectorului 5. 

„Sectorul 5 nu poate fi numit sector al municipiul Bucureşti, Sectorul 5 este comuna pe care eu Cristian Popescu Piedone vreau sa o integrez in București”, a declarat Piedone. 

România la vot. Cine luptă pentru Sectorul 5

PMP merge în lupta electorală cu senatorul Lucian Iliescu.

Acesta crede că Sectorului 5 îi lipsesc investiţiile în educaţie şi intrastructură: „Dacă cetățenii mă vor vota îmi doresc să construiesc 20 de gradinițe, avem mari probleme, 20 de creşe, 4 școli si cel puțin un liceu”.

„Pe partea de social vreau ca în cartierele Rahova, Ferentari, Zabrauti, îmi doresc să construiesc spălătorii ecologice și spalatorii și baie, gen baie comunală, exact cum sunt băile Grivița în sectorul 1! Pe mine mă intereseaza ca pe polițiști să nu îi văd în birou, să păzească o instituție, gen primărie, ci să îi văd în stradă”, a spus candidatul Lucian Iliescu.  

La primăria Sectorului 5 mai candidează, din partea PNL-USR-PLUS, secretarul de stat în Ministerul Justiţiei, Cristian Băcanu. Este şi liderul PNL Sector 5 şi avocat de profesie.

Cetăţenii din sectorul cinci au aşteptări mari de la viitorul edil şi speră că acesta va veni cu proiecte în folosul comunităţii.

×
Subiecte în articol: România la vot sectorul 5 candidati
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close