Antena 3 CNN România la vot România la vot. Cine vrea Primăria Braşovului

România la vot. Cine vrea Primăria Braşovului

Actualul edil George Scripcaru îi are contracandidaţi pe fostul ministru al Finanţelor, Gheorghe Ialomiţeanu, pe cardiologul Florin Orţan, pe senatorul Allen Coliban şi pe şeful OPC Braşov, Sorin Susanu

România la vot. Cine vrea Primăria Braşovului
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Aug 2020   •   17:00

Cel mai bine clasat în sondaje este actualul primar al Braşovului, penelistul George Scripcaru, care a intrat în bătălia pentru al cincilea mandat.

''Braşovul astăzi este unul dintre oraşele magnet ale României şi care are o contribuţie la ceea ce înseamnă PIB-ul României, din punct de vedere economic, din punct de vedere investiţional, din punct de vedere social, cultural, din punct de vedere uman.

Braşovul este în plină dezvoltare, spune Scripcaru. Edilul crede că a avut succes în proiectele sale datorită unei colaborări bune cu cei din consiliul local şi cu funcţionarii din Primărie.

''Am reuşit să construiesc o echipă din toate punctele de vedere şi în ceea ce înseamnă colegii din primărie, şi cei din consiliul local, care indiferent de partidele pe care le reprezintă în consiliul local de-a lungul timpului, am avut o relație bună''.

Scripcaru îşi propune să transforme Braşovul într-o metropolă şi se uită cu atenţie spre localităţile învecinate: Săcele, Cristian, Ghimbav şi Sîmpetru.

''Sunt investiţii sau companii care funcţionează pe raza altor localităţi, dar forţa de muncă este din Braşov. Noi trebuie să reducem diferenţa între aceste localităţi, decalajul din punct de vedere al infrastructurii, al mobilităţii, al accesibilităţii şi să funcţionăm ca un tot''.

Fostul ministru al Finanţelor, Gheorghe Ialomiţeanu, le promite braşovenilor aeroport şi renovarea clădirilor istorice. El e susţinut de ALDE şi de asociaţiile seniorilor şi tinerilor din Braşov.

''Candidez la Primăria Braşov, deoarece sunt convins că pot face mult mai multe lucruri bune pentru braşoveni şi Braşov, comparativ cu actualul primar al Braşovului''

PSD îl propune primar al Braşovului pe senatorul Florin Orţan, care e medic cardiolog. Dacă va fi ales, Orţan promite că va construi un spital regional, unde oamenii vor fi trataţi la cele mai înalte standarde.

''Prin politică şi prin exercitarea morală a puterii, poţi să vii în întâmpinarea dorinţelor şi năzuinţelor oamenilor. Aceste dorinţe şi năzuinţe le-am învăţat foarte bine, în ultimii 25 de ani de carieră'', spune Florin Orţan.

La Primăria oraşului Braşov mai candidează senatorul Allen Coliban de la USR şi şeful OPC Braşov, Sorin Susanu, care e susţinut de Pro România.

×
Subiecte în articol: George Scripcaru Brașov România la vot
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close