Antena 3 CNN Actualitate Accident grav în Braşov: Un autobuz a fost lovit în plin de un tren

Accident grav în Braşov: Un autobuz a fost lovit în plin de un tren

Accident grav în Braşov: Un autobuz a fost lovit în plin de un tren
Sursa foto: Foto: Agerpres
31 Ian 2011   •   10:57

Şase oameni au fost răniţi, luni dimineaţă, după ce autobuzul în care se aflau a fost lovit de un tren. Accidentul s-a petrecut la intrarea în localitatea Cristian, din judeţul Braşov, informează Mediafax. În urma accidentului, traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe DN 73.

Se pare că accidentul a fost provocat de neatenţia şoferului autobuzului, care nu s-a asigurat la trecerea cu calea ferată. În momentul producerii accidentului, pe şosea era ceaţă densă.

Şoferului i se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi riscă până la cinci ani de închisoare.

Autobuzul a fost "rupt în două"

"În urma impactului, autobuzul a fost pur şi simplu rupt în două, iar trenul a deraiat. Putem spune că a fost un miracol pentru că avem şase răniţi care sunt în afara oricărui pericol şi nu a fost nevoie de descarcerare. Noi am intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

Cei şase răniţi au fost preluaţi de mai multe ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean Braşov. Autobuzul aparţinea Regiei Autonome de Transport Braşov.

Pe DN 73, în zona producerii accidentului, se circulă pe un singur fir. Circulaţia feroviară pe ruta Braşov - Zărneşti este momentan blocată.

Dacă aţi surprins imagini cu accidentul, le puteţi trimite la adresele de e-mail [email protected] sau [email protected].

 


 


×
Subiecte în articol: microbuz accident tren
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close