Antena 3 CNN Actualitate Adrian Iovan, cercetat penal. Fostul pilot a împuşcat un câine

Adrian Iovan, cercetat penal. Fostul pilot a împuşcat un câine

Adrian Iovan, cercetat penal. Fostul pilot a împuşcat un câine
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    08 Mar 2012   •   21:18

Pilotul Adrian Iovan, fostul soţ al creatoarei de modă Romaniţa Iovan, este cercetat penal de poliţiştii ilfoveni, după ce joi a împuşcat un câine cu una din cele două puşti pe care le deţine legal, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

"O femeie a anunţat la numărul de urgenţă 112, că pe un drum a fost împuşcat un câine. Persoana care face obiectul sesizării a fost identificată, fiind un bărbat de 53 de ani, deţinător legal de două arme legale, una de tir şi una de vânătoare", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada.

Bărbatul, cercetat pentru uz fără drept de armă letală, a predat la IPJ Ilfov cele două arme pentru expertiza tehnico-balistică.

În octombrie 2005, Adrian Iovan a împuşcat mortal un bărbat pe care l-a surprins în toiul nopţii în locuinţa familiei sale, situată în zona Herăstrău din Capitală.

După producerea evenimentului, Romaniţa Iovan a declarat că hoţul intrase în casă printr-o fereastră de la subsolul imobilului, omul apucase să ia câteva bijuterii şi un ceas, după care a vrut să intre în dormitorul în care se aflau cei doi soţi. În acel moment, ea s-a trezit şi a văzut silueta şi a început să ţipe. Hoţul a fugit, iar soţul ei a sunat la Poliţie, după care a luat puşca de vânătoare şi s-a dus după acesta.

În cazul pilotului de avion Iovan s-a decis că era în legitimă apărare în noaptea de 5 spre 6 octombrie 2005, atunci când l-a omorât pe hoţ, astfel că s-a dispus neînceperea urmăririi penale.




×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close