Antena 3 CNN Actualitate Arme de foc, săbii, droguri şi sume mari de bani, găsite la membrii grupării Sportivilor

Arme de foc, săbii, droguri şi sume mari de bani, găsite la membrii grupării Sportivilor

Arme de foc, săbii, droguri şi sume mari de bani, găsite la membrii grupării Sportivilor
Sursa foto: Foto: Intact Images
22 Feb 2013   •   13:02

Anchetatorii au găsit la locuinţele membrilor grupării Sportivilor mai multe arme de foc, săbii şi cuţite, sume mari de bani, droguri şi agende în care aceştia ţineau evidenţa persoanelor cărora le-au dat bani cu camătă, potrivit unor surse din Poliţie, citate de Mediafax.

Sursele citate au precizat că poliţiştii şi procurorii DIICOT au găsit în locuinţele membrilor grupării Sportivilor puşti şi pistoale cu muniţia aferentă, săbii, cuţite, aproape 200.000 de lei şi 33.000 de euro, 10 grame de cocaină, un kilogram de aur, maşini de lux, dar şi înscrisuri reprezentând liste cu persoane care ar fi primit de la aceştia bani cu camătă.
   
Tot în urma percheziţiilor au fost ridicat şi mai multe computere, care urmează să fie expertizate informatic.
   
Simultan cu percheziţiile făcute la locuinţele liderilor şi membrilor grupărilor "Cămătarii" şi "Sportivii", au fost făcute şi mai multe verificări în penitenciare.
   
Astfel, a fost făcută o percheziţie la Penitenciarul Târgşor, fiind vizată soţia lui Nuţu Cămătaru, Lidia Balint, precum şi la penitenciarele Giurgiu şi Rahova, unde au fost verificate celulele fraţilor Mircea şi Valentin Băluţ, cunoscuţi sub numele de "Mircea Nebunul" şi "Vali Nebunul". Totodată, a fost verificat în penitenciar şi un apropiat al lui Nuţu Cămătaru, Ion Dan.
   
Poliţiştii şi procurorii DIICOT au făcut vineri 115 percheziţii la lideri şi membri ai clanurilor "Cămătarii" şi "Sportivii", printre cei vizaţi fiind şi Sile şi Nuţu Cămătaru.
   
Cei doi au fost duşi la audieri, după percheziţiile făcute la casele lor. Anchetatorii vor audia în acest caz 80 de persoane suspectate de implicarea în infracţiuni cu violenţă.


×
Subiecte în articol: Sile Camataru nutu camataru
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close