Antena 3 CNN Actualitate Cât de bogat este Robert Cazanciuc, propus ministru al Justiţiei? Vezi declaraţia de avere a tehnocratului

Cât de bogat este Robert Cazanciuc, propus ministru al Justiţiei? Vezi declaraţia de avere a tehnocratului

Cât de bogat este Robert Cazanciuc, propus ministru al Justiţiei? Vezi declaraţia de avere a tehnocratului
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    11 Apr 2013   •   13:05
Robert Cazanciuc, fost subaltern al premierului Victor Ponta pe vremea Guvernului Năstase şi propus acum ca ministru al Justiţiei, deţine mai multe terenuri, case şi autoturisme, potrivit celei mai recente declaraţii de avere.

Actualul secretar de stat în MAE, magistratul Robert Cazanciuc, are două terenuri în Chitila şi Prahova, un apartament în Bucureşti, o casă în Chitila şi două autoturisme.

În 2011, Cazanciuc a încasat un salariu de 210.637 lei pe an, de la MAE, iar soţia sa, angajată la TAROM, a câştigat în anul 2011, 67.000.

Familia mai are un credit de 108.000 euro.

Premierul Victor Ponta, în calitate de ministru interimar al Justiţiei, i-a anunţat, joi, pe membrii Consiliului Superior al Magistraturii că îl propune pe Robert Cazanciuc, secretarul general al Ministerului Afacerilor Externe, în funcţia de ministru al Justiţiei.

Robert Cazanciuc a demisionat din funcţia de procuror de la Parchetul General. Urmează ca CSM să aprobe demisia.

În prezent, premierul Victor Ponta deţine interimatul la Ministerul Justiţiei, din 26 martie, după ce Mona Pivniceru a demisionat din funcţie, ca urmare a faptului că începând din luna iunie va fi judecător al Curţii Constituţionale.








×
Subiecte în articol: Robert Cazanciuc
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close