Antena 3 CNN Actualitate Constanţa. Fată de 19 ani, lovită pe trecerea de pietoni de un şofer neatent

Constanţa. Fată de 19 ani, lovită pe trecerea de pietoni de un şofer neatent

Constanţa. Fată de 19 ani, lovită pe trecerea de pietoni de un şofer neatent
18 Noi 2010   •   19:25

O fată de 19 ani din Constanţa a fost spulberată de maşina unui petrecăreţ din Constanţa, chiar pe o trecere de pietoni. Fata a fost aruncată pe sensul opus de mers şi doar un miracol a făcut să nu fie lovită şi de alţi şoferi.

În urma accidentului, fata a suferit un traumatism cranio-cerebral, dar a rămas conştientă şi a putut discuta cu oamenii care s-au adunat la faţa locului. Ea plecase de la facultate cu puţin timp înainte, împreună cu nişte colege. Au vrut să traverseze un bulevard cu patru benzi. Colegele fetei au luat-o câţiva paşi înainte şi au trecut strada fără probleme. Ea nu a mai reuşit. Şoferul care a lovit-o are 26 de ani şi este un obişnuit al cluburilor din Constanţa. El le-a spus poliţiştilor că a frânat prea târziu. Martorii spun că avea viteză prea mare.

Imediat după ce a lovit-o pe fată, şoferul maşinii şi-a tras maşina la marginea şoselei şi a început să dea telefoane. Cât despre victima lui - a ignorat-o complet. S-a ocupat de ea o femeie care trecea prin zonă şi văzuse tot accidentul. N-a putut face mai mult decît să-i ţină capul imobilizat şi să-i vorbească. Martorii au chemat imediat o ambulanţă, şi pe mătuşă a fetei, la care tânăra locuieşte. Femeia a intrat în stare de şoc când a ajuns la faţa locului.

Fata a fost dusă la spital în stare bună. În tot acest timp, şoferul maşinii care a lovit-o pe fată stătea pe partea cealaltă a bulevardului şi vorbea la telefon.

Şoferul maşinii are 26 de ani şi este cunoscut în Constanţa drept un client fidel al clublurilor. Din fericire pentru el, înainte să se urce la volan nu a băut nimic. El va fi cercetat penal pentru vărămare corporală.


Constanţa. O tânără a fost spulberată pe trecerea de pietoni


×
Subiecte în articol: trecere de pietoni
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close