Antena 3 CNN Actualitate Cuscrul preşedintelui Traian Băsescu, audiat la DIICOT. Vezi ce a declarat Bebe Ionescu

Cuscrul preşedintelui Traian Băsescu, audiat la DIICOT. Vezi ce a declarat Bebe Ionescu

Cuscrul preşedintelui Traian Băsescu, audiat la DIICOT. Vezi ce a declarat Bebe Ionescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    04 Apr 2013   •   16:49
Update 17.40 - Citiţi, mai jos, declaraţiile pe care le-a făcut astăzi Bebe Ionescu în faţa anchetatorilor.

"În perioada în care am lucrat la FPS m-am ocupat de privatizarea BRD şi l-am cunoscut din partea Societe Generale pe Popa Sorin. De atunci şi până în prezent, între noi s-a dezvoltat o relaţie de prietenie pe baza căreia ne întâlneam de multe ori discutând diverse probleme."

Sursa: declaraţia lui Gheorghe Ionescu la DIICOT




"De ce a trebuit să mă consult cu Popa Sorin pentru a-mi recomanda un alt director de bancă, în condiţiile în care eu aveam conturi personale şi conturile societăţii Timpuri Noi deschise la sucursala BRD Decebal?" Nu pot să explic de ce a trebuit să intervin la Popa pentru această recomandare.

Sursa: declaraţia lui Gheorghe Ionescu la DIICOT




Îl cunosc pe Creştin Ioan (inculpat în dosarul Bancherilor n.r.) în calitate de frate al lui Creştin Vasile şi Creştin Dumitru şi nu cunosc cu ce se ocupă. Pe Creştin Vasile îl cunosc din anul 2000, când am participat la botezul fiicei acestuia în calitate de invitat. De la acel botez am rămas amic cu Vasile Creştin. Prin intermediul acestuia i-a cunoscut şi fraţii cu care am discutat la diverse evenimente. Am participat la diferite evenimente care au avut loc în familia fraţilor Creştin, inclusiv când Creştin Ion şi-a căsătorit unul dintre copii.

Sursa: declaraţia lui Gheorghe Ionescu la DIICOT




În 2009 l-am rugat pe Popa Sorin să îl primească pe Creştin Vasile pentru a discuta cu acesta în vederea finanţării de către BRD a unui proiect de parc eolioan şi a unui proiect de mediu. (...) Nu cunosc dacă Popa s-a întâlnit cu Creştin pentru a discuta despre această finanţare.

Sursa: declaraţia lui Gheorghe Ionescu la DIICOT







În anul 2011, în primăvară, m-am întâlnit cu Creştin Vasile şi, din discuţiile aflate cu acesta, am aflat că se plângea că a făcut o achiziţie proastă prin preluarea imobilului din str. Beller, unde BRD îşi avea sediul, de la Locic Marius.Pentru această clădire, Creştin Vasile obţinuse un credit de la BRD, ar nu mi-a precizat care este sucursala, dar a precizat că acest credit era de 6 milioane de euro. Creştin mi-a povestit că el a crezut că a cumpărat de la Locic toată clădirea şi dreptul litigios asupra pieţei Dorobanţi. Totodată a precizat că acea clădire era într-o stare proastă, iar piaţa fusese câştigată în instanţă de Primăria Sectorului 1, iar el trebuia să achite tot creditul.




Cine este socrul Elenei Băsescu? Îşi petrecea vacanţele cu Videanu pe Coasta de Azur, iar în buzunare are milioane de euro

Citeşte şi Întâlnire de taină cu Blejnar - director SRI - Marta - Bobby Păunescu - Bebe Ionescu. SRI: Este o confuzie

Exploziv: Cuscrul preşedintelui Băsescu - întâlniri la nivel înalt


Procurorul Cismaru de la ICCJ, despre întâlnirea cu Bebe Ionescu, cuscrul preşedintelui Băsescu








×
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close