Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Antena 3 este la înălţime. "Limita noastră este cerul!" Ne pregătim de RECORDUL MONDIAL în platoul Dinner in the sky

Antena 3 este la înălţime. "Limita noastră este cerul!" Ne pregătim de RECORDUL MONDIAL în platoul Dinner in the sky

Antena 3 este la înălţime. "Limita noastră este cerul!" Ne pregătim de RECORDUL MONDIAL în platoul Dinner in the sky
de O.P.    |    27 Mai 2013   •   08:17
Antena 3 face istorie astăzi, iar pregătirile au intrat pe ultima sută de metri. Pentru a vă oferi cea mai bună imagine cu drapelul care va intra în Cartea Recordurilor, platoul din care vor fi transmise emisiunile speciale de astăzi se va afla la o înălţime de 50 de metri.

 


Platformă revoluţionară numită Dinner in the sky va fi amenajată pentru prima dată în istorie ca studio de televiziune. 
 
Pe 27 mai, Antena 3 face cadou românilor cel mai mare steag din lume şi un loc în Cartea RecordurilorDrapelul imens a fost realizat în parteneriat cu fabricadesteaguri.eu . 

Steagul este desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi va fi omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™. 

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky, Asociația Dedeman şi Caroli. 


Cu origini româneşti, Rompetrol are o tradiţie de peste 40 de ani în industria petrolului, diversificându-şi activităţile şi operatiunile în rafinare şi petrochimie, retail, trading şi servicii industriale. Aceasta sustine astfel imaginea si prezenta Romaniei in 13 tari, raspandite peste 3 mari - Marea Neagra, Marea Caspica si Mediterana, dar si trei continente - Europa, Africa si Asia. 
In prezent, Grupul Rompetrol este detinut integral de KazMunayGas – compania nationala de petrol si gaze din Kazakhstan.
 
Caroli, brandul românesc autentic al liderului pe piața de mezeluri din România, se alătură initiativei Antena 3 de a înscrie drapelul României în recordurile lumii omologate de GUINNESS WORLD RECORDS™.

De asemenea, în ziua cea mare, Antena 3 va avea un studio de televiziune aflat la 50 de metri înălţime, primul studio de acest fel din lume, folosind conceptul revoluţionar Dinner in the sky.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close