Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Ducu Bertzi: Ţara este aceeaşi. Din păcate, puţini dintre noi mai avem ochi să o privim

Ducu Bertzi: Ţara este aceeaşi. Din păcate, puţini dintre noi mai avem ochi să o privim

Ducu Bertzi: Ţara este aceeaşi. Din păcate, puţini dintre noi mai avem ochi să o privim
27 Mai 2013   •   12:36

"Tara este aceeaşi. Din păcate, puţini dintre noi mai avem ochi să o privim", a declarat la Antena 3 cântăreţul Ducu Bertzi, prezent pe Aerodromul de la Clinceni, în aşteptarea dezvăluirii celui mai mare drapel din lume.

"Prin prisma meseriei pe care o am şi pe care o iubesc, aceea de a aduce bucurii oamenilor prin muzica mea, umblu foarte mult prin ţară. (...) Ţara este aceeaşi. Din păcate, foarte puţini dintre noi mai avem ochi să o privim cum este în realitate", a declarat Ducu Bertzi, la Antena 3.

Realizatorul emisiunii "Subiectiv", Răzvan Dumitrescu, prezent şi el pe aerodrom, a subliniat că, la noi în ţară, când faci un astfel de gest, precum cel al arborării drapelului naţional, "ţi se reproşează că eşti naţionalist".

"În momentul în care aud treaba asta, îi trimit la americani, să vadă ce respect au ei pentru drapel şi pentru ţara lor", a spus Răzvan Dumitrescu.


×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close