Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Ivan Patzaichin: Felicit Antena 3 pentru acest eveniment. Să fim români şi să ne mândrim cu asta!

Ivan Patzaichin: Felicit Antena 3 pentru acest eveniment. Să fim români şi să ne mândrim cu asta!

Ivan Patzaichin: Felicit Antena 3 pentru acest eveniment. Să fim români şi să ne mândrim cu asta!
27 Mai 2013   •   10:50

"Nu îmi vine să cred că suntem în stare de aşa ceva. Felicit Antena 3 pentru acest eveniment", a transmis campionul olimpic, Ivan Patzaichin, prezent pe Aerodromul de la Clinceni în aşteptarea dezvăluirii celui mai mare drapel din lume.

"Antena 3, aşa cum a făcut şi în decembrie, promovează patriotismul, satisfacţia de a fi român, de a te lupta pentru România", a declarat  Ivan Patzaichin, la Antena 3.

În această zi de sărbătoare, fostul canoist Ivan Patzaichin le-a transmis românilor un mesaj preţios: "România se va schimba încetul cu încetul, prin exemplul nostru. Pentru români am un singur sfat: Să fim români şi să ne mândrim cu asta!"

În 27 mai 2013 Antena 3 şi  fabricadesteaguri.eu oferă românilor un cadou: cel mai mare steag naţional din lume. Uriaşul drapel are o lungime de 330 de metri, o lăţime de 220 de metri şi cântăreşte 5 tone.

Steagul va fi desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi va fi omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™.

Evenimentul va fi realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky, Asociația Dedeman  şi Caroli.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close