Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS™ a omologat oficial recordul mondial pentru cel mai mare drapel din lume

Reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS™ a omologat oficial recordul mondial pentru cel mai mare drapel din lume

Reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS™ a omologat oficial recordul mondial pentru cel mai mare drapel din lume
de M.T.    |    27 Mai 2013   •   17:43

România are în mod oficial cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a înscris tricolorul României în GUINNESS WORLD RECORDS™.

Reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS, Jack Brockbank, prezent pe Aerodromul Clinceni, a omologat noul record şi i-a înmânat lui Mihai Gâdea diploma care confirmă că tricolorul realizat de Antena 3 şi fabricadesteaguri.eu este cel mai mare din lume.

„Am fost martor aici la noul record mondial pentru cel mai mare steag din lume. De afpt, am fost cu toţii martori ai istoriei. Sunt privilegiat să mă aflu astăzi aici”, a spus oficialul Guinness World Records.

„Precedentul record a fost în 2010, în Liban, şi a avut în jur de 65.000 de metri pătraţi. Astăzi, Antena 3, în numele României, a prezentat acest steag, despre care pot confirma că măsoară 79,290 de metri pătraţi. Felicitări România! Felicitări Antena 3!”, a încheiat reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS™.



România are cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a înscris tricolorul României în GUINNESS WORLD RECORDS™. "Avem un nou record mondial. Felicitări România! Felicitări Antena 3!" a declarat reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS™, Jack Brockbank.

Steagul a fost desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi a fost omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™. 

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky, Asociația Dedeman şi Caroli.
 

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close