Antena 3 CNN Actualitate EXCLUSIV: Un medic suspectat de malpraxis LE-A DAT ŞPAGĂ părinţilor pacientului minor

EXCLUSIV: Un medic suspectat de malpraxis LE-A DAT ŞPAGĂ părinţilor pacientului minor

EXCLUSIV: Un medic suspectat de malpraxis LE-A DAT ŞPAGĂ părinţilor pacientului minor
Sursa foto: Foto: jpost.com
15 Mai 2013   •   13:14

Caz uluitor într-un spital din Bucureşti. Un medic a dat două mii de lei părinţilor unui copil operat de trei ori în patru zile. După ce familia băiatului a cerut explicaţii pentru posibile erori medicale şi a ameninţat că va face plângere la Colegiul Medicilor, doctorul care s-a ocupat de caz a dat familiei un plic cu bani. Ca să tacă, să nu povestească presei ce s-a întâmplat în spital şi să nu reclame incidentul.

Ciudata tranzacţie a fost filmată cu o cameră ascunsă.

Copilul de un an şi opt luni a fost operat la colon de trei ori în ultimele şase zile. Părinţii îi acuză de neglijenţă pe medicii de la spitalul Grigore Alexandrescu. Băiatul a mai fost operat acum nouă luni, de aceeaşi doctoriţă, care ar fi uitat pansamentul înăuntru. Fapt pe care medicul îl recunoaşte pe jumătate.

Revoltaţi, părinţii copilului au reclamat situaţia la Colegiul Medicilor. Ca incidentul să nu ia amploare, medicul care s-a ocupat de caz a chemat rudele băiatului să cadă la înţelegere.

Familia a anunţat şi conducerea spitalului de oferta făcută de medic şi a înapoiat banii. Oamenii vor doar ca băiatul lor, născut cu megacolon congenital, o boală care face ca musculatura intestinală să nu se contracte normal, să fie făcut bine.



×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close