Antena 3 CNN Actualitate Există şi români care nu ştiu ce este SOLIDARITATEA. Vasile Blaga îi cere demisia lui Corlăţean şi îl acuză de incompetenţă

Există şi români care nu ştiu ce este SOLIDARITATEA. Vasile Blaga îi cere demisia lui Corlăţean şi îl acuză de incompetenţă

Există şi români care nu ştiu ce este SOLIDARITATEA. Vasile Blaga îi cere demisia lui Corlăţean şi îl acuză de incompetenţă
de O.P.    |    26 Iun 2013   •   05:53

Cei care au participat activ la operaţiunile din Muntenegru spun că autorităţile române şi-au făcut datoria şi au acţionat cu maximum de rapiditate şi pricepere.

Declaraţiile au fost făcute după ce liderii PDL au vorbit despre incompetenţa autorităţilor române şi de faptul că au reacţionat extrem de târziu în această situaţie. Reprezentanţii statului român susţin că instituţiile au acţionat prompt şi că oamenii implicaţi şi-au făcut pe deplin datoria.

Secretarul de stat Raed Arafat spune că toate procedurile care au fost aplicate există în legislaţie şi că reacţia autorităţilor a fost peste aşteptări.

Raed Arafat şi-ar fi dorit însă ca în presă să nu apară comentarii care să-i afecteze pe cei cărora ar trebui să le mulţumim pentru efortul depus.

Şi ministrul de Externe susţine că toate procedurile au fost respectate şi se declară mândru de felul în care personalul ministerului a reacţionat în situaţie de criză.

În ciuda celor spuse de ministru, peşedintele PDL Vasile Blaga cere demisia lui Titus Corlăţean.

VASILE BLAGA, preşedinte PDL: "Nu putem să nu remarcăm noile dovezi de incompetenţă ale autorităţilor române şi faptul că au reacţionat extrem de târziu în această situaţie. Cerem în această cauză demisia imediată, pentru incompetenţă şi lipsă de procedură la nivelul MAE, a domnului ministru de Externe Titus Colăţean".

Pentru identificarea  şi repatrierea victimelor a fost nevoie de zeci de persoane, medici, personal consular, jandarmi, poliţişti şi personal militar.

×
Subiecte în articol: accident in muntenegru doliu national pdl
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close