Antena 3 CNN Actualitate Informaţii din celulă. Năstase este deţinutul N0049 şi are un card unde familia poate depune bani

Informaţii din celulă. Năstase este deţinutul N0049 şi are un card unde familia poate depune bani

Informaţii din celulă. Năstase este deţinutul N0049 şi are un card unde familia poate depune bani
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    29 Iun 2012   •   17:29

Fostul premier Adrian Năstase, încarcerat la Spitalul Penitenciar Rahova, a fost "înmatriculat" cu numărul de deţinut N0049/2012 şi a primit un card, pe care familia şi apropiaţii îi pot pune bani, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Cu sumele depuse de persoanele aprobate pe lista de vizitare, fostul prim-ministru poate vorbi la telefon şi îşi poate cumpăra alimente.

Conform aceloraşi surse, procedura de numerotare a deţinuţilor este necesară pentru acordarea cardurilor cu poza deţinutului în cauză şi cod de bare. Totodată, acest număr mai reprezintă şi numărul de dosar administrativ al deţinutului.

Concret, fiecare deţinut primeşte după finalizarea formelor de încarcerare un card activ, care are la bază un cont de deţinut, au spus sursele citate.

Adrian Năstase se află în secţia de terapie intensivă a Penitenciarului Spital Bucureşti Rahova, într-o cameră cu două paturi şi grup sanitar propriu, în care se mai află un alt deţinut.

Fostul premier Adrian Năstase, condamnat la doi ani de închisoare cu executare, a ajuns marţi seară cu ambulanţa, la Spitalul Penitenciar Rahova, după ce a fost externat de la Spitalul Floreasca din Capitală, unde a fost preluat de poliţişti.

Năstase a încercat să se sinucidă, pe 20 iunie, la locuinţa sa din strada Zambaccian, după ce a fost condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul "Trofeul calităţii". Năstase a fost internat la Spitalul Floreasca, unde, conform medicilor, a fost operat pe 21 iunie.

Cererea de întrerupere a executării pedepsei în cazul Năstase se va judeca joi, la Tribunalul Capitalei.





×
Subiecte în articol: Adrian Nastase detinut card bani alimente
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close