Antena 3 CNN Actualitate ISJ Vaslui: Elevii şi profesorii din Pungeşti au interzis la demonstraţiile împotriva gazelor de şist

ISJ Vaslui: Elevii şi profesorii din Pungeşti au interzis la demonstraţiile împotriva gazelor de şist

ISJ Vaslui: Elevii şi profesorii din Pungeşti au interzis la demonstraţiile împotriva gazelor de şist
16 Oct 2013   •   19:41

Dana Grecu a prezentat în ediţia de miercuri seară a emisiunii "La ordinea zilei" de la Antena 3 un document semnat şi parafat de directorul unei şcoli din Vaslui prin care li se interzice elevilor şi profesorilor din acea şcoală participarea la protestele priving gazele de şist.

"Conducerea Inspectoratului Judeţean Vaslui interzice cadrelor didactice şi a elevilor părăsirea orelor de curs pentru a participa la protestul împotriva gazelor de şist", este conţinutul unei note care are antetul Ministerului Educaţiei Naţionale, semnătura şi ştampila directorului Şcolii Nr. 1 din Pungeşti.

Invitată în emisiune, fostul ministru al Educaţiei Ecaterina Andronescu a declarat că mesajul îi aparţine directorului Şcolii Nr.1 din Pungeşti, Vaslui, care, plecat fiind din localitate, a dorit să se asigure că niciun profesor sau elev nu participă, pe durata orelor de curs, la protestul faţă de exploatarea gazelor de şist.


×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close