Antena 3 CNN Actualitate Razie în Sinteşti: Romii au case şi maşini de lux din comerţul la negru cu fier vechi

Razie în Sinteşti: Romii au case şi maşini de lux din comerţul la negru cu fier vechi

Razie în Sinteşti: Romii au case şi maşini de lux din comerţul la negru cu fier vechi
Sursa foto: Foto: Video News
26 Feb 2011   •   20:40

Palatele şi maşinile de lux ale romilor au atras atenţia serviciului secret al Ministerului de Interne! Un raport informativ al celor de la "doi şi'un sfert" arată că evaziunea fiscală a comercianţilor cu fier vechi a atins cote istorice! Aşa că astăzi mascaţii au năvălit în Sinteşti, Ilfov în căutarea evazioniştilor!

Un sătuc la aproximativ 20 de kilometri de Bucureşti! Pe drumul principal - doar vile cu etaje fără număr. Astăzi, însă, tot fără număr erau mascaţii de pe uliţe.

Oamenii însă au găsit explicaţii pentru bunăstarea care bate la ochi!

Majoritatea celor din Sinţeşti cumpără şi vând fier vechi. La fiecare tranzacţie ar trebui să plătească taxe şi impozite! Dar asta nu prea se întâmplă...

Poliţiştii ridică din umeri! Fac controale, întocmesc dosare penale, care însă se pierd, spun ei, prin instanţe. Romii au bani de avocaţi buni care ştiu să tragă de timp!

De confiscatul averilor adunate ilegal nici nu poate fi vorba.

Rezultatele raziei sunt însă destul de modeste. Opt persoane au fost audiate în dosare de evaziune fiscală. În bugetul de stat au intrat astăzi 29.000 de lei din amenzi şi au fost confiscate nouă tone de aluminiu care valorează cam 25.000 de lei!

 

×
Subiecte în articol: romi fier vechi evaziune fiscala razie Politie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close