Antena 3 CNN Actualitate "Regele paranormalului", la Sinteza Zilei: M-am implicat în campaniile electorale a patru preşedinţi

"Regele paranormalului", la Sinteza Zilei: M-am implicat în campaniile electorale a patru preşedinţi

"Regele paranormalului", la Sinteza Zilei: M-am implicat în campaniile electorale a patru preşedinţi
de S.T.    |    04 Mar 2013   •   22:15

În campania prezidenţială din 2009, Traian Băsescu a folosit împotriva lui Mircea Geoană atacurile energetice ale parapsihologului Aliodor Manolea, care devenise cel mai apropiat colaborator al său.

A folosit însă Băsescu şi serviciile lui Ignatenko, aşa cum a apărut în presă?

"Regelui paranormalului", Albert Ignatenko, este faimos pentru abilităţile sale extrasenzoriale. Admiratorii lui spun că e capabil, doar cu puterea minţii, să risipească nori, să stingă vulcani şi să oprească uragane, iar pe oameni să-i facă să-şi piardă controlul propriului corp.

Ignatenko a venit la "Sinteza Zilei" să risipească misterul. Doctorul în filosofie, medicina psihoinformatică, ştiinţe biologice şi energoinformatice a vorbit despre modul în care şi-a folosit puterile în politică.

"M-am implicat în campaniile electorale a patru preşedinţi. Dar pot să vă dau doar numele preşedintelui slovac, Rudolph Schuster. În aceste campanii electorale, eu îl ajut de la distanţă pe candidat să fie în cea mai bună formă", a spus Ignatenko.

"Regele paranormalului" nu recunoaşte că ar fi avut vreo implicare în politica ţării noastre, însă admite că a fost în România.

Urmăreşte înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".




×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close