Antena 3 CNN Actualitate Un băieţel de numai 7 ani s-a ales cu DOSAR PENAL pentru vătămare corporală din culpă

Un băieţel de numai 7 ani s-a ales cu DOSAR PENAL pentru vătămare corporală din culpă

Un băieţel de numai 7 ani s-a ales cu DOSAR PENAL pentru  vătămare corporală din culpă
Sursa foto: Foto: footage.shutterstock.com
08 Iul 2012   •   16:46

Un băieţel în vârstă de şase ani, din localitatea vasluiană Stănileşti, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost accidentat cu bicicleta de alt copil, în vârstă de şapte ani. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele celui din urmă, pentru vătămare corporală din culpă, scrie Mediafax.

Accidentul a avut loc pe un drum comunal din Stănileşti, în apropiere de locuinţa copilului de şapte ani, care, din neatenţie, l-a lovit în plin cu bicicleta pe prietenul său de joacă, potrivit primelor cercetări.
   
Băieţelul de şase ani a suferit o dublă fractură la piciorul în care a fost lovit cu roata de la bicicletă.
   
"După acordarea primelor îngrijiri medicale la locul accidentului, copilul de şase ani a fost preluat şi transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Huşi. În urma consultului de specialitate, medicii l-au diagnosticat pe băieţel cu fractură tibie şi fractură pironeu, ambele la piciorul stâng", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.
   
În urma evenimentului rutier, poliţiştii au întocmit dosar penal în acest caz pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: ingrijiri medicale
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close