Antena 3 CNN Actualitate Vila Dante, vilă de protocol cu dormitor matrimonial. Dana Grecu şi Radu Tudor au făcut turul luxoasei case

Vila Dante, vilă de protocol cu dormitor matrimonial. Dana Grecu şi Radu Tudor au făcut turul luxoasei case

Vila Dante, vilă de protocol cu dormitor matrimonial. Dana Grecu şi Radu Tudor au făcut turul luxoasei case
Sursa foto: Foto: Antena 3
25 Iul 2012   •   20:15

Dana Grecu şi Radu Tudor prezintă în cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii "La ordinea zilei" interiorul Vilei Dante şi motivul pentru care oricine poate specula că această vilă nu a fost modernizată şi renovată deservind activităţilor de protocol, ci mai degrabă unei familii.

Comparând locuinţele pe care le-au primit foştii preşedinţi ai României, la finalul mandatelor lor, cu Vila Dante, despre care se spune că este pregătită pentru Traian Băsescu, putem remarca diferenţele uriaşe.

În primul rând, reşedinţa actuală a familiei Băsescu, Vila Lac 3, construită pe o suprafaţă de 1.045 de metri pătraţi, are un garaj construit pe o suprafaţă de 107 metri pătraţi, un teren de tenis ce măsoară peste 680 de metri pătraţi, un ponton de peste 128 de metri pătraţi, dar şi un patinoar construit pe o suprafaţă de peste 300 de metri pătraţi.

Potrivit premierului Victor Ponta, Vila Dante, aflată la doar 200 de metri de Vila Lac 3, ar fi pregătită pentru Băsescu dacă îşi va duce la bun sfârşit cel de-al doilea mandat la Preşedinţia României.



Ponta, vizită inopinată la VILA DE LUX renovată din banii statului special pentru Băsescu

Fostul preşedinte Ion Iliescu nu a acceptat niciodată o vilă de protocol, el locuind în apartamentul unei case din str. Moliere, cartierul Primăverii, proprietate personală. 

După terminarea mandatului, Emil Constantinescu, care locuia într-un apartament în zona Pajura, a primit, conform legii, drept locuinţă permanentă, Vila Pictor Mirea, situată pe strada G.D. Mirea nr. 4 din Bucureşti. Vila are o suprafaţă construită totala de 246 metri pătraţi şi un teren aferent de 429,38 metri pătraţi.


×
Subiecte în articol: vila dante La Ordinea Zilei Antena 3
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close