Antena 3 CNN Show Adriana Bahmuțeanu, dezvăluire sfâșietoare după 11 ani de suferință

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluire sfâșietoare după 11 ani de suferință

Adriana Bahmuțeanu (47 de ani) a făcut o dezvăluire sfâșietoare. După 11 ani de suferință, Bahmu a găsit curajul să vorbească despre cel mai traumatizant episod din viața sa și anume moartea unui copil, la doar trei săptămâni de la naștere.

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluire sfâșietoare după 11 ani de suferință
de Georgiana Adam    |    12 Aug 2020   •   08:00

Adriana Bahmuțeanu a trecut prin multe momente negre, însă niciunul nu a marcat-o atât de profund precum pierderea copilului său. Acum ceva timp, Adriana Bahmuțeanu a povestit, la Antena Stars, prin ce dramă a trecut acum 11 ani, când un medic a încurajat-o să rămână însărcinată, deși suferea de o boală cruntă - fibrom uterin, din cauza căreia o sarcină ieșea din discuție. 

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluire sfâșietoare după 11 ani de suferință

Adriana Bahmuțeanu susține că a fost victima unui medic care a comis un caz evident de malpraxis, încurajând-o să devină mamă, pentru că urmărea să fie promovat de Silviu Prigoană, care la acea vreme avea o influență politică importantă.

„De fapt, mai mult decât atât, era un doctor care voia să fie pus șef peste o clinică sau un spital... Pentru că eu aveam o problemă de sănătate nu ar fi trebuit să rămân gravidă. Cu fibrom uterin nu e indicat să rămâi gravidă pentru că el crește odată cu sarcina.

Dar acest doctor, pentru că se vedea șef și pentru că fostul meu soț era mare smecher în politică la vremea aceea, s-a gândit că o să-l propulseze fostul meu soț să ajungă șef. Și mi-a spus că *Da, poți să rămâi gravidă. Poți să faci un copil, te ajut eu*. Fibromul meu a crescut, s-a făcut mai mare decât sarcina și a expulzat copilul. Un caz de malpraxis. În mod sigur face la fel și cu alți oameni”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au pierdut un copil la doar trei săptămâni de la naștere

În iunie 2009, fiul Adrianei Bahmuțeanu şi al lui Silviu Prigoană a pierit la doar trei săptămâni de la naştere. Băiețelul s-a născut prematur și a cântărit doar 900 grame la venirea pe lume. Din fericire, Adriana Bahmuțeanu a întâlnit un alt medic, care a îndrumat-o să meargă în străinătate pentru a-și opera fibromul, iar la scurt timp a rămas din nou însărcinată, cu Eduard, fiul ei.  

”Vreau să vă spun că după ce l-am născut pe Eduard… cu Eduard am stat vreo 6 luni cu perfuzia pe lustră… După ce am născut nu mai puteam să merg. Făcusem atrofie musculară și aveam nevoie de două persoane care să mă ajute, mă ridicam și cădeam.

Mi-a fost mai ușor să trec peste asta pentru că aveam deja un copil. Și a trebuit să-mi găsesc resursa interioară să depășesc momentul. Am stat la Maternitatea Polizu trei săptămâni pe pat de cărămizi, pentru că trebuia să stau complet la orizontală, să nu mă mișc. Doctorii de acolo au făcut tot ce se putea face, doctorul care m-a îngrijit în timpul sarcinii, nu', a mai dezvăluit Adriana Bahmuțeanu.”

Adriana Bahmuțeanu are doi copii cu Silviu Prigoană - Maximus (10 ani) și Eduard (8 ani). După divorț, judecătorii au stabilit ca băieții să rămână la tată, de unde Adriana Bahmuțeanu îi poate lua doar două weekenduri pe lună.

×
Subiecte în articol: Adriana Bahmuteanu copil
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close