Antena 3 CNN Show Ancheta morții Mădălinei Manole s-ar putea redeschide. Fratele artistei, apel disperat

Ancheta morții Mădălinei Manole s-ar putea redeschide. Fratele artistei, apel disperat

Ancheta morții Mădălinei Manole s-ar putea redeschide. Cel care a solicitat redeschiderea dosarului îndrăgitei artiste este fratele său, Marian Manole, care solicită ajutorul fanilor pentru a strânge banii necesari pentru tot procesul care va urma.

Ancheta morții Mădălinei Manole s-ar putea redeschide. Fratele artistei, apel disperat
de Dan Gabor    |    12 Aug 2020   •   00:01

„Oricine vrea să ajute această cauză este binevenit, neapărat bani. Aştept să doneze oameni puternici, din ţară din afară. Orice om care a iubit-o pe Mădălina Manole şi care vrea să ştie adevărul, poate să ajute, dacă vrea', a declarat fratele cântăreţei, la Antena Stars.

Marian manole afirmă că, în afară de tatăl său, nimeni nu a mai luptat pentru descoperirea adevărului, însă de această dată e decis să meargă până în pânzele albe pentru a afla ce s-a întâmplat cu sora lui.

Marian Manole: Au trecut anii și peste mine!

„Pentru că nu au existat oameni pricepuţi care să se ocupe de caz. Tata este primul om care a luptat acum 10 ani, după decesul fetei lui şi singurul care a luptat să afle adevărul', a spus fratele artistei.

Marian Manole crede că soţul Mădălinei, Mircea Petru, ar fi avut o oarecare implicare în moartea Mădălinei Manolei și vrea să afle adevărul cu ajutorul unei echipe special angajată. „Bună seara, fani ai Mădălinei de pretutindeni! Eu sunt Marian Manole, fratele artistei, pentru cine nu mă cunoaşte! Au trecut anii şi peste mine! Nu mai sunt tânărul care mergea cu ea prin turnee, mândru că sunt fratele ei!'.

Mădălina Manole a fost găsită fără suflare în locuinţa ei de pe strada Griviţei din Otopeni pe 14 iulie 2010. Anchetatorii au concluzionat atunci că artista s-a sinucis prin otrăvire cu Furadan, un pesticid extrem de toxic.

Părinţii Mădălinei, Ion şi Eugenia Manole, nu au fost însă de acord cu rezultatul anchetei poliției și au continuat să-l acuze pe soţul său, Petru Mircea, de moartea fiicei lor.

×
Subiecte în articol: Mădălina Manole
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close