Andreea Bănică și-a lăsat fanii cu gura căscată: ”Cu doi copii, cam indecentă”. Cum a putut să apară

de Georgiana Adam    |    11 Aug 2020   •   23:15
Andreea Bănică și-a lăsat fanii cu gura căscată: ”Cu doi copii, cam indecentă”. Cum a putut să apară Facebook

Cântăreața Andreea Bănică a stârnit controverse în rândul fanilor săi virtuali după ultima fotografie pe care a postat-o pe rețelele sociale. Diva știe că are un corp de invidiat, pe care nu ezită să și-l etaleze de câte ori are ocazia, însă de această dată, fanii au sancționat-o. Cum a putut să apară.

La 42 de ani, Andreea Bănică pare să aibă viața perfectă. Are o relație fericită cu Lucian Mitrea, primul ei iubit cu care este împreună de peste 25 de ani, doi copii frumoși și o carieră strălucită. Mai mult, cântăreața are un corp extrem de tonifiat, cu care se mândrește pe internet. Andreea Bănică și-a obișnuit fanii cu ținutele sale de scenă excentrice, ce lasă foarte puțin imaginației.

Andreea Bănică și-a lăsat fanii cu gura căscată: ”Cu doi copii, cam indecentă”. Cum a putut să apară 

Andreea Bănică s-a fotografiat pe stradă, într-o rochie extrem de sexy care îi evidențiază formele. Fanii au remarcat însă că vedeta nu poartă lenjerie intimă și au sancționat-o, spunându-i că a exagerat, iar această imagine nu îi face cinste fiind mamă de doi copii.

”Andreea cred că e încins rău asfaltul nu?”. ”Fara lenjerie!”, ”Cu doi copii, cam indecentă!, ”Ceva vulgar răzbate din poza asta, deși esti mult mai imbracata ca altele”, ”Hai sa îți vedem chiloțeii”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

x close